Αρχική Ν. Αργολίδος Καλή σχολική χρονιά 2014-2015» από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Καλή σχολική χρονιά 2014-2015» από τον Δήμαρχο Ναυπλιέων

Ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος επισκέφθηκε σήμερα το 4ο Δημοτικό Σχολείο Ναυπλίου και τα λύκεια του Δήμου, όπου παρέστη στον αγιασμό και ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς.
Σε μήνυμά του προς όλους τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Δήμου ο κ. Κωστούρος αναφέρει:
«Με την έναρξη της σχολικής χρονιάς, εύχομαι υγεία και δημιουργική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς στον Δήμο μας.
Η Παιδεία υπήρξε πάντοτε ιδιαίτερα σημαντική λειτουργία, γιατί δίνει την ευκαιρία να αναδειχτούν οι δυνατότητες του ανθρώπου, να αναπτυχθούν τα ενδιαφέροντα και οι δεξιότητες του και να διαμορφωθούν μέσα απ’ αυτήν ολοκληρωμένες προσωπικότητες.
Είμαι βέβαιος ότι και φέτος, ανταποκρινόμενοι στις προκλήσεις του δύσκολου έργου μας, θα συνεργαστούμε σε θέματα που άπτονται των δυνατοτήτων μας και βελτιώνουν την ποιότητα της παρεχόμενης εκπαίδευσης με απώτερο στόχο ένα σχολείο που μορφώνει και διαμορφώνει ανθρώπους δημιουργικούς και ελεύθερους.
Εύχομαι σε όλους μια καλή και παραγωγική σχολική χρονιά με υγεία, δύναμη και επιτυχίες».

Προηγούμενο άρθροΕνεργή στήριξη και ενίσχυση του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ στη Σπάρτη ζητά η Φεβρωνία Πατριανάκου
Επόμενο άρθροΓ. Μανιάτης: Μέσα στο Σεπτέμβριο ξεκίνα η αποχέτευση της Λέρνης