Αρχική Χωρίς κατηγορία Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών: Θα υπηρετήσουμε το καλύτερο για όλους

Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών: Θα υπηρετήσουμε το καλύτερο για όλους

Η Πρωτοβουλία Αλληλέγγυων Πολιτών για την Ανατροπή στον Δήμο Κορινθίων μετά την ορκωμοσία των δημοτικών και τοπικών συμβούλων μας στα νέα συμβούλια του Δήμου Κορινθίων, θα ήθελε να ευχαριστήσει για άλλη μια φορά όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους και την εμπιστοσύνη τους. Να υποσχεθεί πως όλη η Δημοτική Ομάδα βρίσκεται εδώ για να υπηρετήσει το καλύτερο για όλους τους συνδημότες μας με βασικό γνώμονα την ανάγκη για βελτίωση της ποιότητας ζωής και την στήριξη των συμπολιτών μας που πλήττονται από την κρίση.

Στο Δημοτικό Συμβούλιο την Πρωτοβουλία θα εκπροσωπήσουν ο επικεφαλής της Παναγιώτης Ψηλογιαννόπουλος και η Μαρία Δημητριάδη. Στο Τοπικό Συμβούλιο Κορίνθου ο Παύλος Δικαίος , Αρχαίας Κορίνθου η Σοφία Δασκαλοπούλου – Λιάκουρα , Εξαμιλίων ο Κωνσταντίνος Ροκανάς , Γαλατακίου η Παγώνα Ζερβού , Λεχαίου ο Γιάννης Στεφανόπουλος και Άσσου η Αλεξία Κουρεμπέ – Παναγιώτου.

Η παρουσία μας στο Δημοτικό και τα Τοπικά Συμβούλια για την επόμενη πενταετία θα είναι δυναμική, έντιμη και πιστή στις αρχές μας και τις θέσεις του προγράμματός μας. Η διαφάνεια στον Δήμο, τα θέματα του νερού, κυρίως στην περιφέρεια του Δήμου , η προώθηση της ολοκληρωμένης διαχείρισης απορριμμάτων, το θέμα του αναπτυξιακού μοντέλου ( τουρισμός, πολιτισμός, αγροτική οικονομία κ.α. ) και κυρίως η κοινωνική πολιτική του Δήμου και των υπηρεσιών του είναι θέματα στα οποία η Δημοτική Αρχή θα μας βρει αρωγούς εφόσον ενδιαφερθεί για το καλό του τόπου και των πολιτών αλλά αγωνιστικά αντίθετους εφόσον αδιαφορήσει ή προσπαθήσει να εξυπηρετήσει ίδια συμφέροντα.

Καλή δύναμη σε όλους.

Προηγούμενο άρθροΠελοπόννησος Πρώτα: Δημόσιος και προστατευόμενος ο Κόλπος της Κυπαρισσίας
Επόμενο άρθροΟ Πέτρος Μισθός εύχεται σε μαθητές και καθηγητές για τη νέα σχολική χρονιά