Αρχική Χωρίς κατηγορία Εκ του γραφείου τύπου του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Εκ του γραφείου τύπου του ΠΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΣ

Η διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος μετά την ανάληψη των καθηκόντων της, που προέκυψε από τη Γ.Σ. της 29-7-2014, σεβόμενη την ιστορία της ομάδος και τον κόσμο της, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να κάνει την πρώτη της ανακοίνωση, ενόψει της νέας περιόδου (2014-15).
Στη δύναμη της ομάδος, μετά τη λήξη της πρώτης μεταγραφικής περιόδου (Αυγούστου), ενεγράφησαν δεκαεπτά (17), οι οποίοι έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία της ομάδος την 25-8-2014.
Στη δεύτερη μεταγραφική περίοδο, που λήγει 31-9-2014, στόχος της ομάδας είναι τουλάχιστον επτά (7), ελεύθεροι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, οι οποίοι με την παρουσία τους, θα ανεβάσουν το πρεστίζ της ομάδας στο πρωτάθλημα, για να υλοποιηθεί ο στόχος που είναι ένας και μοναδικός, να επανέλθει εκεί που πραγματικά ανήκει.
Επιφυλασσόμεθα μόλις τακτοποιηθούν τα λειτουργικά θέματα της ομάδας (ενοικίαση γραφείων, συμπλήρωση ρόστερ, παράδοση βιβλίων από την προηγούμενη διοίκηση, αθλητικού υλικού και ότι άλλο έχει σχέση με την ομάδα, θα γίνει εκ νέου τοποθέτηση του Δ.Σ. για πλήρη ενημέρωση των φιλάθλων του ΠΑΣ Κόρινθος.