Αρχική Χωρίς κατηγορία Ορκίστηκε εκ νέου Δήμαρχος ο Αλέξανδρος Πνευματικός

Ορκίστηκε εκ νέου Δήμαρχος ο Αλέξανδρος Πνευματικός

Στο δημοτικό θέατρο Κορίνθου (Δαμασκηνού & Κολοκοτρώνη), πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 31 Ιουλίου του 2014, στις 7μ.μ., η τελετή ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής Κορινθίων για την επόμενη πενταετία 2014-2019.
Στη τελετή παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κορινθίων Αλέξανδρος Πνευματικός, οι επικεφαλείς των δημοτικών παρατάξεων κ.κ. Νανόιπουλος, Ψιλογιανόπουλος και Πιέτρης, όλοι οι εκλεγέντες δημοτικοί Σύμβουλοι του Καλλικρατικού Δήμου Κορινθίων καθώς και πάρα πολλοί συμπολίτες μας.
Επίσης έδωσαν το παρόν, ο Υπουργός κ. Ταγαράς, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Τατούλης, οι περισσότεροι νέοι εκλεγέντες Δήμαρχοι του Νομού Κορινθίας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας και Πρόεδρος της ΠΕΔ κ. Νίκας, σύμβουλοι της Περιφέρειας Πελοποννήσου, οι πρώην βουλευτές κ κ Μανωλάκης και Φαρμάκη, οι εκπρόσωποι των Τοπικών Αρχών καθώς και οι Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κορίνθου οι οποίοι πραγματοποίησαν την τελετή ορκωμοσίας με προεξέχοντα τον Πανοσιολογιότατο κ. Άνθιμο.
Ο Δήμαρχος Κορινθίων στη σύντομη τοποθέτησή του, ευχήθηκε μια καλή και δημιουργική δημοτική πενταετία και τόνισε τη σημασία της συνεργασίας με τις υπόλοιπες δημοτικές παρατάξεις προς όφελος των πολιτών.
Προέβαλε την αξία διεύρυνσης της Κοινωνικής Πολιτικής, ιδιαίτερα σήμερα που οι ανάγκες επιβάλλουν τη στήριξη των συνδημοτών μας που βρίσκονται σε δυσχέρεια.
Υπογράμμισε επίσης τη σπουδαιότητα μιας «επανεκκίνησης» για τη νέα πενταετία. Αυτή η νέα αρχή, θα δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες για ένα νέο αναπτυξιακό πλάνο μέσω του οποίου θα αναβαθμιστεί ο Δήμος Κορινθίων αλλά και η ποιότητα ζωής όλων των συμπολιτών μας.
Ευχαρίστησε για την έως τώρα προσπάθεια όλους τους συνεργάτες του και κάλεσε για άλλη μια φορά, τόσο τους δημοτικούς συμβούλους όλων των παρατάξεων, όσο και τους συμπολίτες μας να σταθούν αρωγοί στον κοινό αγώνα για έναν καλύτερο Δήμο.