Αρχική Ν. Κορινθίας Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την (8.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν έντεκα (111) άτομα, εκ των οποίων εβδομήντα δύο (72) ήταν ημεδαποί και τριάντα εννέα (39) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εβδομήντα δύο (72) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά δεκατρία (13) άτομα, από τα οποία τρία (3) ήταν ημεδαποί και δέκα (10) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δέκα (10) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Οκτώ (8) αλλοδαποί για παράνομο υπαίθριο εμπόριο, εκ των οποίων οι επτά διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Δύο (2) ημεδαποί, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά τριάντα έξι (36) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκαν -1.711- προϊόντα παράνομου υπαίθριου εμπορίου.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.