Αρχική Ν. Κορινθίας Oι Locomondo έρχονται στην πόλη του Κιάτου

Oι Locomondo έρχονται στην πόλη του Κιάτου

To επταμελές νεανικό συγκρότημα που ξεκίνησε την φετινή καλοκαιρινή του τουρνέ από την Κρήτη, θα βρεθεί στο Κιάτο πριν ανηφορίσει για τη Βόρεια Ελλάδα και τη Κύπρο, για να κλείσει την περιοδεία του στην Αθήνα στο τέλος Σεπτέμβρη. Ο «Τρελός Κόσμος» όπως είναι στα ελληνικά το όνομα του συγκροτήματος, γιορτάζει φέτος τα 11 χρόνια παρουσίας του στο χώρο της μουσικής και της δισκογραφίας και είναι έτοιμο να ξεσηκώσει το νεαρόκοσμο της περιοχής με τη μουσική του (ένα μίγμα Reggae, Ska και Latin) που συνδυάζεται κυρίως με ελληνικούς στίχους και όχι σπάνια με στοιχεία από την ελληνική παραδοσιακή μουσική.
Από σήμερα και μέχρι τις 9 Αυγούστου μπορείτε να προμηθευτείτε εισιτήρια για τη συναυλία στη προνομιακή τιμή των 10 €, από τα γραφεία του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Σικυωνίων, Καλογεροπούλου και Ιπποκράτους γωνία στο 2ο λιμανάκι του Κιάτου, καθημερινά από τις 11:00 το πρωί έως τις 09:00 το βράδυ.
«Η συναυλία των Locomondo εντάσσεται στα πλαίσια της οικονομικής εξόρμησης που κάνει ο ΙΣΤΟΣ, για την αγορά εξοπλισμού και βελτίωση των συνθηκών ασφάλειας και άθλησης των νεαρών ιστιοπλόων. Παράλληλα είναι πιθανόν τις επόμενες μέρες να συναντήσετε τους νεαρούς αθλητές μας που όλοι συμμετέχουν στην οικονομική μας εξόρμηση. Μην τους προσπεράσετε αδιάφορα, πάρτε έστω και ένα κουπόνι, στοιχίζει μόνο 1 (ένα ) €. Θα τους δώσετε μεγάλη χαρά και σε όλους εμάς τη δυνατότητα να βάλουμε σε ποιο σωστές βάσεις το νέο μας ξεκίνημα». Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει η υπεύθυνη της εκστρατείας του ΙΣΤΟΣ, κα Γεωργία Μουστάκα, στους συμπολίτες μας και τους φίλους της θάλασσας και της ιστιοπλοΐας.
Share this article :