Αρχική Ν. Λακωνίας Αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Αστυνομική επιχείρηση στη Λακωνία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθες (6.8.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Λακωνίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Λακωνίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν πενήντα εννέα (159) άτομα, εκ των οποίων εξήντα οκτώ (68) ήταν ημεδαποί και ενενήντα ένα (91) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εκατόν δεκατέσσερα (114) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά σαράντα τέσσερα (44) άτομα, από τα οποία δώδεκα (12) ήταν ημεδαποί και τριάντα δύο (32) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Δύο (2) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός ΡΟΜΑ, για παράνομο υπαίθριο εμπόριο.
Τρεις (3) ημεδαποί, για παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.
Ένας (1) αλλοδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Τρεις (3) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκε, μία (1) περίπτωση κλοπής, σε οικία στον Άγιο Δημήτριο Δήμου Ευρώτα Λακωνίας, ενώ για την υπόθεση αυτή, σχηματίστηκε δικογραφία από το Αστυνομικό Τμήμα Μολάων σε βάρος μιας (1) ημεδαπής, για κλοπή.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκατρείς (13) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις για υπαίθριο εμπόριο και μία (1) παράβαση του Υγειονομικού Κανονισμού.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στους κατά τόπο αρμόδιους Εισαγγελείς.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθροΜηνιαία δραστηριότητα Αστυνομικών Υπηρεσιών Πελοποννήσου
Επόμενο άρθροΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ ΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΝΕΓΡΗ(video)