Αρχική Ν. Μεσσηνίας Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Εντοπίστηκε φυτεία δενδρυλλίων κάνναβης στη Μεσσηνία

Στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης, εντοπίστηκε σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, φυτεία αποτελούμενη από -351- δενδρύλλια κάνναβης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και δράσεων για την καταπολέμηση της καλλιέργειας δενδρυλλίων κάνναβης, οργανώθηκε επιχείρηση εξερεύνησης, στην οποία συμμετείχαν αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας.

Κατά τη διάρκεια της εξερεύνησης, εντοπίστηκε σήμερα (4.8.2014) το πρωί, σε δασική περιοχή του Δήμου Οιχαλίας Μεσσηνίας, ειδικά διαμορφωμένος χώρος, στον οποίο καλλιεργούνταν -351- δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από 0,5 έως 5 μέτρα περίπου, με εμφανή σημάδια εγκατάλειψης, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον, στο χώρο βρέθηκε επίσης και κατασχέθηκε, ποσότητα κάνναβης, συνολικού βάρους -8.750- γραμμαρίων, καθώς και εξοπλισμός καλλιέργειας.

Το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Καλαμάτας, ενώ οι αστυνομικές έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των ατόμων που καλλιεργούσαν τη φυτεία.