Αρχική Ν. Κορινθίας Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε την 24.7.2014, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Κιάτου και του Ξυλοκάστρου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εξήντα έξι (66) άτομα, εκ των οποίων τριάντα (30) ήταν ημεδαποί και τριάντα έξι (36) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε τριάντα δύο (32) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά εννέα (9) άτομα, από τα οποία τέσσερα (4) ήταν ημεδαποί και πέντε (5) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τρία (3) άτομα.
Πιο αναλυτικά:
Ένας (1) ημεδαπός, για ναρκωτικά και κλοπή οχήματος.
Μία (1) αλλοδαπή, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Ένας (1) αλλοδαπός, ο οποίος διέμενε παράνομα στη χώρα και σε βάρος του θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής του.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαοκτώ (18) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, ενώ κατασχέθηκε μικροποσότητα ηρωίνης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.