Αρχική Ν. Κορινθίας Παραίτηση Δ.Σ του Π.Α.Σ Κόρινθος

Παραίτηση Δ.Σ του Π.Α.Σ Κόρινθος

Ένα χρόνο πριν, τον Ιούλιο του 2013, μια ομάδα ατόμων, με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας και την ομάδα του Νομού μας, πήραμε στα χέρια μας την τύχη της ομάδας της Κορίνθου. Η κατάσταση που βρισκόταν η ομάδα τόσο αγωνιστικά όσο και οικονομικά ήταν αποκαρδιωτική. Μέσα σε χρονικό διάστημα 20 ημερών καταφέραμε να χτίσουμε από την αρχή, μια ομάδα σε αγωνιστικό επίπεδο κάνοντας 24 μεταγραφές παικτών αλλά και σε οργανωτικό επίπεδο βάζοντας σε τάξη το διοικητικό χάος που επικρατούσε μετά την άτακτη φυγή του κου Μπεθάνη.
Έτσι δημιουργήσαμε ένα αξιόμαχο σύνολο και συμμετείχαμε στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας. Δυστυχώς τα οικονομικά βάρη των παρελθόντων ετών και ο αυξημένος αριθμός των ομάδων που υποβιβάζονταν, δεν μας επέτρεψε να επιτύχουμε το στόχο μας, που ήταν η παραμονή της ομάδας στην κατηγορία.
Σεβόμενοι την ιστορική ομάδα της Κορίνθου και τους φιλάθλους της που την λατρεύουν, αναλαμβάνουμε το μέρος της ευθύνης που μας αναλογεί.
Στην τακτική Γ.Σ του σωματείου προτείναμε τη συγχώνευση της ομάδας με άλλη ομάδα της ίδιας κατηγορίας, διατηρώντας το όνομα, τα χρώματα και την έδρα της ομάδας της Κορίνθου, κάτι ανάλογο με αυτό που έγινε το 1999. Κάναμε την πρόταση αυτή γιατί πιστεύαμε και συνεχίζουμε να πιστεύουμε, ότι με τον τρόπο αυτό η ομάδα θα απαλλασσόταν από τα δυσβάστακτα οικονομικά χρέη των προηγούμενων ετών που λειτουργούν σαν βαρίδια στην οποία προσπάθεια ανάκαμψης και ταυτόχρονα θα άνοιγε το δρόμο μιας νέας προσπάθειας αναγέννησης της ομάδας με συμμετοχή νέων και οικονομικά ισχυρών φιλάθλων στη διοίκηση μιας ομάδας «καθαρής» από οικονομικά βάρη και εξαρτήσεις του παρελθόντος. Η πρότασή μας αυτή συνάντησε σφοδρές αντιδράσεις από μερίδα αθλητικών παραγόντων, οι οποίοι μας κάλεσαν να παραιτηθούμε από την διοίκηση της ομάδας. Στην ψηφοφορία που ακολούθησε, υπερψηφίστηκε η πρόταση συγχώνευσης, από την Γ.Σ με μικρή πλειοψηφία.
Με μοναδικό σύμβουλο την αγάπη για την ομάδα και μην επιθυμώντας να διχάσουμε τους φιλάθλους, δημιουργώντας έτσι περισσότερα προβλήματα στην ήδη ταλαιπωρημένη ομάδα, οδηγηθήκαμε στην απόφαση να υποβάλλουμε τις παραιτήσεις μας από το Δ.Σ, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα σε νέα μέλη να υπηρετήσουν την αγαπημένη μας ομάδα. Θα είμαστε πάντα κοντά στην ομάδα σαν απλοί φίλαθλοι και θα παρέχουμε τις γνώσεις μας και την εμπειρία μας, εφόσον μας ζητηθεί, στη νέα διοίκηση.
«Πάντα εκκαλύπτων ο χρόνος εις το φως άγει» Σοφοκλής
(μετ. ο χρόνος αποκαλύπτει τα πάντα και τα φέρνει στο φώς)

Κόρινθος, 23-07-2014

Ο Πρόεδρος του ΔΣ Τα μέλη του ΔΣ
Μ. Σταματάκης Γ. Κωστήρης
Γ. Μουρούτσος
Γ. Φουρναράκης
Γ. Φιλιπακόπουλος
Γ. Χριστοδούλου
Η. Μπερδούσης
Θ. Μάρκου