Αρχική Χωρίς κατηγορία ΕΝΙΣΤΑΝΤΑΙ Μανώλης – Δέδες – Βουδούρης για εκλογή Συμβούλου του Τατούλη

ΕΝΙΣΤΑΝΤΑΙ Μανώλης – Δέδες – Βουδούρης για εκλογή Συμβούλου του Τατούλη

-Τρεις οι ενστάσεις κατά της εκλογής περιφερειακού συμβούλου της παράταξης Τατούλη

Τρεις είναι συνολικά οι ενστάσεις, σύμφωνα με ρεπορτάζ, που κατατέθηκαν στο Πρωτοδικείο Τρίπολης κατά της εκλογής του Περιφερειακού Συμβούλου της παράταξης Τατούλη Νίκου Γιαννακόπουλου- Γιόβα. Η πρώτη όπως έγραψε η Δημοτική Ραδιοφωνία Τρίπολης, κατατέθηκε από την παράταξη Μανώλη, ενώ οι άλλες δύο που κατατέθηκαν χθες το μεσημέρι φέρουν την υπογραφή η μία του Παναγιώτη Κουτσούγερα από πλευράς της παράταξης του Γιώργου Δέδε «Δημοκρατική Συνεργασαία Πελοποννήσου» και η άλλη την υπογραφή των εννέα εκλεγμένων περιφερειακών συμβούλων της παράταξης Βουδούρη «Πελοπόννησος Πρώτα».
Και οι άλλες δύο ενστάσεις κατατέθηκαν με βάση το σκεπτικό και της πρώτης ένστασης, ότι δηλαδή ο νεοκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος της παράταξης Τατούλη, που μάλιστα εξελέγη στη δεύτερη θέση, έχει ασυμβίβαστο και δεν μπορεί να συμμετάσχει στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο αφού έχει σε εξέλιξη έργα που έχει αναλάβει από την Περιφέρεια Πελοποννήσου που ξεπερνούν κατά πολύ τις 5χιλιάδες ευρώ που ορίζει ο νόμος ως ανώτατο όριο.
Μιλώντας με τον κ. Κουτσούγερα μας ανέφερε πως η ένσταση έγινε στη βάση της νομιμότητας και της ηθικής που πρέπει να τηρείται από όλους και ευελπιστούν ότι η Δικαιοσύνη θα ελέγξει αν αυτή έχει τηρηθεί ή όχι στην περίπτωση του νεοκλεγέντα συμβούλου Νίκου Γιαννακόπουλου- Γιόβα. Και μάλιστα χαρακτηριστικά μας τόνισε πως ή «ζευγάς – ζευγάς» ή «παπάς- παπάς» πρέπει να είναι κάποιος, δεν γίνεται και τα δύο…