Αρχική Ν. Κορινθίας Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των 3 τραυματισθέντων ύστερα από την...

Εξαιρετικά κρίσιμη η κατάσταση της υγείας των 3 τραυματισθέντων ύστερα από την έκρηξη στο Ζευγολατιό (video)

Η επομένη της έκρηξης που σημειώθηκε στο Ζευγολατιό Κορινθίας σε αποθήκη ειδών βεγγαλικών βρίσκει τις αρχές να διερευνούν τα αιτία της πρόκλησης αυτής της ισχυρής έκρηξης, ενώ εξαιρετικά κρίσιμη είναι η κατάσταση της υγείας των δυο παιδιών και του πατέρα τους που νοσηλεύονται με εκτεταμένα εσωτερικά και εξωτερικά εγκαύματα σε μονάδες εντατικής θεραπείας στο νοσοκομείο Παίδων Αγία Σοφία και το ΚΑΤ, αντίστοιχα.
Τα δύο αδελφάκια έχουν μεταφερθεί από χθες στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία με σοβαρότατα εγκαύματα, καθώς το αγοράκι φέρει εγκαύματα στο 75% του σώματός του και το κοριτσάκι φέρει εγκαύματα στο 55% της επιφάνειας του σώματος.
Σε ακόμα πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ ο 38χρονος πατέρας τους με εκτεταμένα εγκαύματα (90%), ενώ ο 35χρονος θείος των παιδιών που τραυματίστηκε στην έκρηξη, είναι στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Θριάσιου Νοσοκομείου με εισπνεόμενο έγκαυμα και εξωτερικά εγκαύματα (20%).
Σε ακόμα πιο σοβαρή κατάσταση νοσηλεύεται διασωληνωμένος στη μονάδα εντατικής θεραπείας του ΚΑΤ ο 38χρονος πατέρας τους με εκτεταμένα εγκαύματα (90%), ενώ ο 35χρονος θειος των παιδιών που τραυματίστηκε στην έκρηξη, είναι στη μονάδα εντατικής θεραπείας του Θριάσιου νοσοκομείου με εισπνεόμενο έγκαυμα και εξωτερικά εγκαύματα (20%).
Τα αίτια που προκάλεσαν αυτήν την έκρηξη στη βιοτεχνία βεγγαλικών παραμένουν ακόμη άγνωστα κι διερευνούνται από τις αρχές. Το σημείο που βρίσκονται οι αποθήκες διάσπαρτες μαζί με τις οικίες των ιδιοκτητών είναι περίπου 20 στρέμματα και στην περιοχή αυτή- ονόματι Πουρνάρι – δεν υπάρχουν άλλες κατοικίες.