Αρχική Ν. Κορινθίας Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στην Κορινθία

Αστυνομική επιχείρηση με 11 συλλήψεις στην Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 9.7.2014, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου, του Βραχατίου και του Λουτρακίου Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εκατόν ογδόντα τέσσερα (184) άτομα, εκ των οποίων εκατόν τρία (103) ήταν ημεδαποί και ογδόντα ένα (81) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε ενενήντα δύο (92) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα πέντε (35) άτομα, από τα οποία είκοσι τρία (23) ήταν ημεδαποί και δώδεκα (12) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν έντεκα (11) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Τρεις (3) αλλοδαποί και ένας (1) ημεδαπός, για επικίνδυνη σωματική βλάβη και παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.
Ένας (1) ημεδαπός, για κλοπή δίκυκλου οχήματος.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Ένας (1) ημεδαπός, για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.
Τέσσερις (4) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Εξιχνιάστηκε, μία (1) υπόθεση ληστείας και εκβίασης, σε βάρος ημεδαπής, η οποία έγινε την 5.7.2014, στα Εξαμίλια Κορινθίας και σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Κορίνθου, σε βάρος δύο (2) ημεδαπών ΡΟΜΑ, ηλικίας 17 και 20 ετών αντίστοιχα, για ληστεία και εκβίαση.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν συνολικά δεκαεννέα (19) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, δύο (2) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού καθώς και δύο (2) παραβάσεις για κατάληψη κοινόχρηστου χώρου, ενώ κατασχέθηκε μία (1) πτυσσόμενη μεταλλική ράβδος (γκλοπ).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Προηγούμενο άρθροΣημαντικά ερωτηματικά για τη νόσο του καταρροϊκού πυρετού (video)
Επόμενο άρθροTo 1ο Πολιτιστικό Φεστιβάλ Κλένιας στις 18 Ιουλίου