Αρχική Ν. Κορινθίας Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΠΠ – ΠΚ Α στο...

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πανελλήνιο πρωτάθλημα στίβου ΠΠ – ΠΚ Α στο Λουτράκι

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες στίβου, «Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου Παμπαίδων & Παγκορασίδων 2014 », το Σάββατο και την Κυριακή, 5 και 6 Ιουλίου 2014, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου.

Αξίζει να αναφερθεί ότι αυτός ο πανελλήνιας εμβέλειας αθλητικός θεσμός, φιλοξενήθηκε για πρώτη φορά στον Δήμο, με χιλιάδες συμμετέχοντες, οι οποίοι σημείωσαν εντυπωσιακές επιδόσεις ενώ παράλληλα τόνωσαν την πόλη του Λουτρακίου με τη σημαντική επισκεψιμότητα των αγώνων.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά όλων των εθελοντών, οι οποίοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των αγώνων. Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στον Δημοτικό Οργανισμό Πολιτισμού – Αθλητισμού – Περιβάλλοντος «ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ» και στον Πρόεδρο κ. Λόη (για την παροχή του σταδίου), στο προσωπικό του Θώδειου Σταδίου, του Τμήματος Καθαριότητας και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στο Κέντρο Υγείας και ιδιαιτέρως στην κα. Θεοδώρου, στο Νοσοκομείο Κορίνθου (για την παροχή ιατρικού προσωπικού), στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων , στα μέλη, στους γονείς, στους αθλητές και στους προπονητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, στο Τμήμα Σαμαρειτών Κορίνθου, στον Οργανισμό Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Λουτρακίου (LTO), στη Σχολή Μηχανικού (για την παροχή απαραίτητου εξοπλισμού), στους διασώστες εθελοντές του Στρατού, στο Σύλλογο Ξενοδόχων Λουτρακίου και τέλος στους Δήμους Κορίνθου, Ναυπλιέων, Τρίπολης (για την παροχή αθλητικού εξοπλισμού)

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν επίσης στον κ. Λαζαρίδη Ιωάννη, για τη φιλοξενία του επίσημου γεύματος του Πρωταθλήματος, στο οποίο τιμήθηκαν οι κ.κ. Παναγόπουλος Κωνσταντίνος (Πρόεδρος του Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), Σεβαστής Βασίλειος (Γενικός Γραμματέας Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), Τσιτουρίδου Ελβίρα (Πρόεδρος Γυμναστικής Ένωσης Αργολίδας), Παχατουρίδου Παρασκευή (Έφορος Τμήματος Στίβου Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου) και Μέρλος Αντώνιος (αθλητής του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και Χρυσός Πανελληνιονίκης στο Άλμα εις Ύψος), για την προσφορά τους στον αθλητισμό.

Τέλος, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, θέλει να συγχαρεί όλους τους αθλητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, για τη συμμετοχή τους αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και να ευχαριστήσει θερμά την Περιφέρεια Πελοποννήσου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.) για την άψογη συνεργασία.