Αρχική Χωρίς κατηγορία 17η Γιορτή Αγροτουρισμού Επιδαύρου :Η ιδέα που έγινε θεσμός

17η Γιορτή Αγροτουρισμού Επιδαύρου :Η ιδέα που έγινε θεσμός

Την Παρασκευή 04/07/2014 πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της 17ης Έκθεσης Αγροτουρισμού Επιδαύρου στο λιμάνι της Αρχαίας Επιδαύρου .
Στην έκθεση που διοργανώνεται από τον Δήμο Επιδαύρου και την Περιφέρεια Πελοποννήσου έδωσαν το παρόν πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και ο υπουργός Αθλητισμού κ. Ιωάννης Ανδριανός, οι αντιπεριφερειάρχες κ. Κωνσταντίνα Νικολάκου, κ. Θεοφάνης Στεφανόπουλος, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας κ. Αναστάσιος Χειβιδόπουλος, ο Πρόεδρος της ΕΑΣ ΡΕΑ κ. Αντωνόπουλος και ο νεοεκλεγείς Περιφερειακός Σύμβουλος κος Ιωάννης Σαρρής. Παρούσα ήταν και η υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος κα Αννα Μαντά.
epidayros2
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της έναρξης, πραγματοποιήθηκαν ομιλίες από τον διακεκριμένο γευσιγνώστη ελαιολάδου κ. Βασίλειο Φρατζολά, με θέμα: «Παραγωγή υψηλής ποιότητας ελαιολάδου» και την κα Φαράκου –Μελά Αναστασία, υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων της ελαιουργίας « Μελά», με θέμα: «Ανάπτυξη και εξέλιξη μιας παραδοσιακής επιχείρησης σε μια σύγχρονη αγροτουριστική καθετοποιημένη μονάδα».
Την Κυριακή 06/07/2014 έκλεισε το πρώτο τριήμερο των εκδηλώσεων με την συναυλία του Μουσικού Σχολείου Αργολίδας και του 3ΟΥ ΓΕΛ Αργους με θέμα: «Μουσικό Μελτέμι για δύο πατρίδες» όπου το κοινό μαγεύτηκε από το ταλέντο και την προσπάθεια των παιδιών και των καθηγητών.

epidayros3

Προηγούμενο άρθροΆργος: Εκδήλωση μνήμης για την εισβολή του Αττίλα
Επόμενο άρθροΚεντρικό Δελτίο Ειδήσεων 8-7-2014