Αρχική Ν. Λακωνίας Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθησαν 2 ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθησαν, την 1.7.2014 το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, δύο (2) ημεδαποί, ένας 37χρονος και μία 52χρονη, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Ο 37χρονος κατηγορείται και για παράβαση των Νομοθεσιών για τα όπλα και τα βεγγαλικά.
Ειδικότερα, χθες το μεσημέρι, σε τοπική κοινότητα του Δήμου Σπάρτης Λακωνίας, μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση, πραγματοποιήθηκε έρευνα σε οικία και όχημα του 37χρονου, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:

Ποσότητα κάνναβης, βάρους -2.726,4- γραμμαρίων.
Περίστροφο.
Δεκατέσσερα (14) φυσίγγια.
Πενήντα πέντε (55) κροτίδες.
Ζυγαριά ακριβείας.
Μεταλλικός τρίφτης.
Το χρηματικό ποσό των -440,47- ευρώ.
Αντικείμενα που σχετίζονται με τη συσκευασία των ναρκωτικών.
Επιπλέον, κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των -840- ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο, τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του 37χρονου, καθώς και το προαναφερόμενο όχημα, ως μέσο τέλεσης αξιόποινων πράξεων.
Επιπρόσθετα, σε έλεγχο που έγινε σε όχημα ιδιοκτησίας της 52χρονης, βρέθηκε και κατασχέθηκε μικροποσότητα κάνναβης.Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.Η αστυνομική έρευνα και το προανακριτικό έργο διενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης.