Αρχική Ν. Αργολίδος Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Αστυνομική επιχείρηση για την αντιμετώπιση της εγκληματικότητας στην Αργολίδα

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε χθές (24.6.2014), αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας, η οποία οργανώθηκε και υλοποιήθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Αργολίδας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Πελοποννήσου και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε διακόσια ενενήντα εννέα (299) άτομα, εκ των οποίων διακόσια τριάντα έξι (236) ήταν ημεδαποί και εξήντα τρία (63) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε διακόσια εβδομήντα δύο (272) οχήματα.

Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά είκοσι επτά (27) άτομα, από τα οποία δεκατρία (13) ήταν ημεδαποί και δεκατέσσερα (14) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν τέσσερα (4) άτομα.

Πιο αναλυτικά:

Τρεις (3) ημεδαποί, γιατί σε βάρος τους εκκρεμούσαν χρέη προς το Δημόσιο, ύψους -73.568,00-, -89.109,34-, -122.591,44- ευρώ, αντίστοιχα.
Μία (1) ημεδαπή, για καταδικαστικά έγγραφα.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν ογδόντα εννέα (89) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου.

Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.