Αρχική Χωρίς κατηγορία Απονομή πιστοποιητικού ACCESSIBILITY PASS στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Απονομή πιστοποιητικού ACCESSIBILITY PASS στο Alkyon Resort Hotel & Spa.

Η τελετή απονομής πιστοποιητικών προσβασιμότητας πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της επίσημης παρουσίασης του ACCESSIBILITY PASS, παρουσία της Υπουργού Τουρισμού κας Όλγας Κεφαλογιάννη, εκπροσώπων φορέων των ατόμων με αναπηρία, τρίτης ηλικίας και του ξενοδοχειακού χώρου.
Το Πιστοποιητικό Προσβασιμότητας του Alkyon Resort Hotel & Spa παρέδωσε ο κύριος Βύρων Νικολαϊδης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος PEOPLECERT στην κυρία Ευαγγελία Πολίτη, Managing Director του πολυτελούς ξενοδοχειακού συγκροτήματος.
Το 5 αστέρων ξενοδοχείο, με 165 δωμάτια και σουίτες προσφέρει προσβάσιμες εγκαταστάσεις και ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό με σκοπό την παροχή υψηλών υπηρεσιών εξυπηρέτησης για ηλικιωμένους και Άτομα Με Αναπηρία όρασης και νόησης.
Οι πιστοποιήσεις του Alkyon Resort Hotel & Spa και του ανθρώπινου δυναμικού του πραγματοποιήθηκαν από τον φορέα πιστοποίησης ‘PEOPLECERT’.
Το ACCESSIBILITY PASS είναι ένα διεθνές πρότυπο πιστοποίησης, που κατατάσσει την προσβασιμότητα των ξενοδοχείων, λαμβάνοντας υπ’ όψη τις υποδομές, τις υπηρεσίες που προσφέρουν και τις δεξιότητες του προσωπικού.

Λίγα λόγια για το Alkyon Hotel Resort & Spa:

Το ξενοδοχειακό συγκρότημα Alkyon Resort Hotel & Spa 5*, βρίσκεται στο Βραχάτι Κορινθίας. Χτισμένο σε μια έκταση 23.000 τ.μ. μέσα σε κατάφυτους κήπους, αποτελεί μια όαση γαλήνης και πολυτέλειας για τους επισκέπτες του, προσφέροντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες πολυτελούς διαμονής, υγείας και ευεξίας, εστίασης, οργάνωσης εκδηλώσεων και συνεδρίων.
Το βραβευμένο πολυτελές κέντρο υγείας και ευεξίας ‘Spa Center’ του ξενοδοχείου προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση σε όσους επιθυμούν υψηλές υπηρεσίες χαλάρωσης, ομορφιάς, αντιγήρανσης, αναζωογόνησης και ευεξίας. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του περιλαμβάνουν: Εσωτερική θερμαινόμενη πισίνα, θερμαινόμενο Jacuzzi 6 θέσεων, Turkish bath, Hamam, 2 Saunas, Spa jet, Γυμναστήριο, Κομμωτήριο, Τμήμα αντιγήρανσης, 5 ατομικές καμπίνες θεραπειών, Spa Suite, Αρωματικό λουτρό υδρομασάζ & Spa Boutique.
Το Alkyon Resort Hotel & Spa διαθέτει μοναδικούς χώρους συνεδρίων, παρουσιάσεων, εταιρικών συναντήσεων, σεμιναρίων, πολιτιστικών εκδηλώσεων και δεξιώσεων. Οι κομψές αίθουσες μπορούν να φιλοξενήσουν από μια μικρή συνάντηση των 10 ατόμων μέχρι μια εκδήλωση 1100 ατόμων. Οι υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις, οι άριστες υπηρεσίες υποστήριξης και το έμπειρο προσωπικό διασφαλίζουν με φροντίδα την επιτυχία κάθε εκδήλωσης.
Η προνομιακή του θέση του Alkyon Resort Hotel & Spa, σε απόσταση μόλις μιας ώρας από την Αθήνα και 80 μέτρων από την θάλασσα του Κορινθιακού κόλπου, το καθιστά πρώτο στην προτίμηση των επισκεπτών για τις μικρές ή τις μεγάλες αποδράσεις τους, όλες τις εποχές του χρόνου.