Αρχική Ν. Κορινθίας 11o Open Ανδρών Παύλεια 2014 με είσοδο ελεύθερη κι απολαυστικό θέαμα (video)

11o Open Ανδρών Παύλεια 2014 με είσοδο ελεύθερη κι απολαυστικό θέαμα (video)

Το OPEN τουρνουά τένις ανδρών «Παύλεια 2014» πραγματοποιείται για 11η συνεχή χρονιά στις εγκαταστάσεις του ομίλου αντισφαίρισης Κορίνθου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις της πόλης μας προς τιμήν του πολιούχου της Απόστολου Παύλου.

Πρόκειται για ένα βαθμολογούμενο τουρνουά στο οποίο λαμβάνουν μέρος γνωστά ονόματα του ελληνικού τένις. Στο τουρνουά υπάρχουν χρηματικά έπαθλα για τους αθλητές και πρόκειται να ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου.

Το τουρνουά θα διεξαχθεί 14-22 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Κορίνθου και τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Φίλαθλης Ομοσπονδίας Αντισφαίρισης (Ε.Φ.Ο.Α).

Στο OPEN Παύλεια συμμετέχουν κορυφαίοι τενίστες απ’ όλη την Ελλάδα μεταξύ των οποίων δυο παίχτες του Τοp 10 της πανελλήνιας κατάταξης ο Xρήστος Κεϊσίδης και ο Ιωάννης Στεργίου. Τον Όμιλο Αντισφαίρισης Κορίνθου θα εκπροσωπήσουν οι: Κεμερλής Αργύρης, Σιώκος Χρήστος και Πανταζής Θεόδωρος.

Όλα δείχνουν ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν τους αγώνες θα απολαύουν ένα υψηλής ποιότητας θέαμα. Ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό καθ’ όλη την διάρκεια του τουρνουά.