Αρχική Ν. Αργολίδος Αργολίδα: Ημερίδα για την προώθηση της επιχειρηματικότητας

Αργολίδα: Ημερίδα για την προώθηση της επιχειρηματικότητας

Hμερίδα διοργάνωσε το Επιμελητήριο Αργολίδας σε συνεργασία με το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Βόννης και τον Γερμανο-Eλληνικό Επιχειρηματικό Σύνδεσμο την Τετάρτη 18 Ιουνίου 2014 στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου.
Σκοπός της Hμερίδας ήταν η προώθηση της επιχειρηματικότητας και η ενίσχυση της εξωστρέφειας των επιχειρήσεων. Για τον λόγο αυτό υπεγράφη το πρωί Πρωτόκολλο Συνεργασίας μεταξύ των Επιμελητηρίων Αργολίδας και Βόννης από τον Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φώτη Δαμούλο και τον Wolfgang Griebl Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Βόννης, ενώ κατά την υπογραφή παραβρέθηκε και ο πρόεδρος του Γερμανο-Eλληνικού Επιχειρηματικού Σύνδεσμου Γιάννης Βασιλείου.

Την εκδήλωση χαιρέτισαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας κ. Φώτιος Δαμούλος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βόννης κ. Wolfgang Griebl, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Επιμελητηρίου Βόννης κ. Hubertus Hill , η Διευθύντρια του ΟΑΕΔ – ΚΕΤΕΚ Αργολίδας ΕΠΑΣ Μαθητείας κα Ιωάννα Κολορίζα , ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α. Χειβιδόπουλος ,ο θεματικός περιφερειάρχης Φ. Στεφανόπουλος ,ο περιφερειακός σύμβουλος Β. Σιδέρης , ο πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Ναυπλίου Γ.Παιβανάς και άλλοι φορείς.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο καθηγητής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου κ. Γρηγόρης Ζαρωτιάδης ο οποίος ανάλυσε το σύστημα επαγγελματικής κατάρτισης εμπνευσμένο κατά τα πρότυπα του δυτικοευρωπαϊκού γερμανικού μοντέλου και τον τρόπο προσαρμογής του στα ελληνικά δεδομένα.