Αρχική Ν. Κορινθίας Απολογισμός απο το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα

Απολογισμός απο το τμήμα Χάντμπολ του Ποσειδώνα

Την Δευτέρα 16 Ιουνίου στο Ξενοδοχείο Hotel Pappas φιλοξενήθηκε το τμήμα μας, για να κάνει τον ετήσιο απολογισμό του.

Το λόγο πήρε ο πρόεδρος μας Κος Γεωργίου Χ. όπου καλώς όρισε, όλες και όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους, τον βουλευτή του Νομού μας Κο Δήμα Χ., τον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού Κο Κακούρο Γ. και τον νέο εκλεγέντα Δήμαρχο Κο Γκιώνη και αναφέρθηκε από την πλευρά του συλλόγου για την τεράστια επιτυχία του τμήματός μας, και στο σύλλογο αλλά και στην ίδια την πόλη.

Το λόγο πήρε ο Κος Μπεκιάρης Π. που καλώς όρισε τους παραβρισκόμενους και κάλεσε τον Κο Δήμα να κάνει έναν χαιρετισμό.

Επιγραμματικά αναφέρθηκε ο Κος Δήμας στην υπερηφάνεια που νιώθει , που υπάρχουν δύο αθλητικές ομάδες που εκπροσωπούν τον Νομό μας στην Ευρώπη.

Μας συνεχάρη για την επιτυχία μας της ομάδας μας και αναφέρθηκε στην αξία της συμμετοχή όλων μας.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Κος Γκιώνης που με την σειρά του εξέφρασε την ηθική ικανοποίηση που νιώθει σαν αθλητής, ως φίλαθλος και ως πρώτος πολίτης του Δήμου μας, βλέποντας την ομάδα μας, να κάνει την πόλη υπερήφανη.

Συνεχάρη του αθλητές, το προπονητικό επιτελείο και την διοίκηση του Συλλόγου για την επιτυχία αυτή και αναφέρθηκε στην συνέχεια στην ανάγκη της ύπαρξης των αθλητικών σωματείων που χαρίζουν χαρές και περηφάνια.

Ο αντιδήμαρχος Κος Κακούρος μετέφερε τα συγχαρητήρια του Δημάρχου Κου Λογοθέτη, όπως και τις δικές του ευχές για να συνεχίσουμε όλοι μαζί να χαρίζουμε στιγμές χαράς.

Ο αθλητισμός μέσω του ΑΟΛ και του Ποσειδώνα έδειξε ότι μπορεί να γίνει η αιτία προβολής και διαφήμισης για την τόπο μας.

Ακολούθησε η βράβευση όλης της ομάδας με ένα αναμνηστικό δώρο, που ήταν χαραγμένο επάνω ο άθλος τους: 4η θέση στην Α1 Εθνική Κατηγορία Ελλάδος και την επιτυχία της κατάκτησης του Ευρωπαϊκού Εισιτηρίου για το Challenge Cup όπως επίσης και 20 πετσέτες θαλάσσης αναμνηστικές, για να θυμόμαστε την μεγάλη αυτή στιγμή.

Συνέχεια, αναφέρθηκαν αναλυτικά από τον Κο Μπεκιάρη, η αγωνιστική πρόοδος της ομάδας μας την φετινή χρονιά με μετρήσιμα στοιχεία. Έγινε αναφορά για την προοπτική, για τα οφέλη της ομάδας στην Α1 Εθνική όπως και για την πόλη, τους λόγους και τις αιτίες των προβλημάτων αλλά και των λύσεων που ήρθαν μέσα από την εξαιρετική συνεργασία όλων των εμπλεκομένων φορέων.

Έγινε και η βράβευση των χορηγών μας με τα αναμνηστικά δώρα τους, για την χρονιά που πέρασε. Μια χρονιά που χωρίς την βοήθεια τους δεν θα μπορούσαμε να την ξεπεράσουμε.

Ακολουθώντας και το διαδικαστικό, των κληρώσεων όλη την χρονιά, ακολούθησε και η τελευταία, που ήταν 30 πετσέτες πισίνας/θαλάσσης σε όλους όσους ήταν παρών.

Ηταν μια στιγμή με πολλή μεγάλη ικανοποίηση άλλα και ευγνωμοσύνη απέναντι στον Κο Καράλη Νίκο, που πίστεψε στην προσπάθεια μας και θέλοντας να μας ευχαριστήσει, μας τις δώρισε όλες. Εμείς τις πετσέτες τις μοιράσαμε ΟΛΕΣ ΔΩΡΕΑΝ και τον ευχαριστούμε και δημοσίως μέσα από την καρδιά μας.

Ακολούθησε ποτό, φαγητό και κους κους στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου Παππάς, όπου τους ευχαριστούμε δημόσια για την παραχώρηση του χώρου.