Αρχική Ν. Κορινθίας Βέλο – Βόχα: Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Βέλο – Βόχα: Πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών

Ενημερώνουμε όλους τους δημότες ότι από 1η Ιουλίου έως και 8 Αυγούστου θα πραγματοποιηθεί, με την υποστήριξη του Ν.Π.Δ.Δ. «ΑΝΕΛΙΞΗ», πρόγραμμα «ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΗΣ ΠΑΙΔΙΩΝ» στις εγκαταστάσεις των Κλειστών Γυμναστηρίων, στο Βέλο και στο Βραχάτι.
Το πρόγραμμα θα έχει διάρκεια 6 εβδομάδων και οι ώρες λειτουργίας του θα είναι 9:00 – 13:30.

Εκπαιδευτές Προγράμματος:

Καρακατσάνη Μαρία (Ιστορικός Τέχνης – Εικαστικός και καθηγήτρια του Κέντρου Νεολαίας και Πολιτισμού Δήμου Βέλου Βόχας)
Πετρόπουλος Άγγελος (Καθηγητής Φυσικής Αγωγής, Προπονητής ακαδημιών Ελλάς Βέλου)
Δενεκε – Τάγκαλη Ειρήνη (Νηπιαγωγός)
Τσεβελέκος Παναγιώτης (Φυσικός – Μουσικός)
Μητσοπούλου Ελένη (Κοινωνική Λειτουργός)

Δραστηριότητες Προγράμματος:

Αθλητικές δραστηριότητες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ, βόλεϊ, χάντμπολ, πινγκ – πονγκ, παραδοσιακές αθλητικές δραστηριότητες), Θεατρικό παιχνίδι, Εικαστικά (ζωγραφική, κατασκευές), Μουσικό εργαστήρι, Μουσικοκινητική αγωγή, Χορωδία, Ανάγνωση παραμυθιού, Κουκλοθέατρο, Εργαστήρι μαγειρικής, Περιβαλλοντική εκπαίδευση, Γνωρίζω τον τόπο μου, Επιτραπέζια παιχνίδια (παιχνίδι συμβολισμού, παιχνίδια λέξεων – παρατηρητικότητας – μνήμης) και Αφηγήσεις ιστοριών.

Οι εγγραφές θα πραγματοποιούνται στο χώρο των κλειστών γυμναστηρίων, στο Βέλο και στο Βραχάτι, από Δευτέρα – Παρασκευή και ώρες 17:00 – 19:00 και έως τις 25 Ιουνίου και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετάσχουν παιδιά ηλικίας από 5 – 12 ετών. Τηλέφωνο επικοινωνίας 2742 360308 / 360329.

Σημείωση :

1. Εφόσον δεν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών το πρόγραμμα θα πραγματοποιηθεί μόνο στις εγκαταστάσεις του κλειστού γυμναστηρίου Βέλου.
2. Η Κοινωνική Λειτουργός θα στελεχώσει το πρόγραμμα εφόσον ο αριθμός των παιδιών κριθεί επαρκής.