Αρχική Ν. Κορινθίας Έπεσε η αυλαία για τα 31α Θώδεια

Έπεσε η αυλαία για τα 31α Θώδεια

Ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, σε συνεργασία με τον Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και τον Σύνδεσμο Ελληνικών Γυμναστικών Αθλητικών Σωματείων (Σ.Ε.Γ.Α.Σ.), για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναβίωσε με μεγάλη επιτυχία τους αγώνες στίβου, «31Α Θώδεια», το Σάββατο 7 Ιουνίου 2014, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου.

Η συμμετοχή των αθλητών ήταν πανελλήνιας εμβέλειας (π.χ. Κρήτη, Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Πελοπόννησος, νησιά, κλπ), ξεπερνώντας τους 850 συμμετέχοντες. Στους αγώνες πήραν μέρος αθλητές όλων των κατηγοριών αλλά και υψηλού επιπέδου αθλητικές ομάδες(μέλη εθνικών ομάδων και πρωταθλητές), οι οποίες σημείωσαν πολύ καλές επιδόσεις.

Αξιοσημείωτη είναι η προσφορά των 30 εθελοντών αλλά και του Σώματος Εθελοντών Κορίνθου, οι οποίοι συντέλεσαν στην άψογη διεξαγωγή των « 31ων Θωδείων ».

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στο προσωπικό του Τμήματος Καθαριότητας, του Θωδείου Σταδίου αλλά και του Κέντρου Υγείας (με την παροχή ασθενοφόρου), αλλά και στους καθηγητές Φυσικής Αγωγής των σχολικών μονάδων του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, στα μέλη τους προπονητές και τους αθλητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου και τέλος στη Σχολή Μηχανικού και στον Δήμο Κορινθίων για την παροχή του απαραίτητου εξοπλισμού.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες αξίζουν στην Έφορο του Τμήματος Στίβου, του Α.Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, κα. Βούλα Παχατουρίδου, στην οποία ανήκει η πρωτοβουλία αλλά και οι προσπάθειες αναβίωσης των Θωδείων, ύστερα από τόσα χρόνια αλλά και στους Τεχνικούς Συμβούλους Ε.Α.Σ. Σ.Ε.Γ.Α.Σ Ανατολικής Πελοποννήσου και στους Ελλανοδίκες Κριτές.

Τέλος, ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Κακούρος, θέλει να συγχαρεί θερμά τους αθλητές του Α. Ο. Ποσειδών Λουτρακίου, για τη συμμετοχή τους αλλά και για τις υψηλές επιδόσεις που πέτυχαν στα « 31α Θώδεια ».

Μετά την τεράστια επιτυχία της διοργάνωσης των 31ων Θωδείων και της εντυπωσιακής προσέλευσης του κόσμου, ο Δήμος Λουτρακίου – Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων, είναι έτοιμος να φιλοξενήσει την επόμενη μεγάλη αθλητική διοργάνωση με επισκεψιμότητα περί τα 6.000 άτομα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί 5 & 6 Ιουλίου 2014, στο Θώδειο Δημοτικό Στάδιο Λουτρακίου, σε συνεργασία με τοπικούς εμπλεκόμενους φορείς, όπως ο Σύλλογος Επισιτιστών « Ξένιος Ζεύς » και ο Σύλλογος Ξενοδόχων « Το Λουτράκι ».