Αρχική Ν. Κορινθίας “Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!”…Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη βιβλιοθήκη! (video)

“Ό,τι σκέφτεσαι σκέψου το αντίθετο!”…Οι αντίθετοι κόσμοι συναντιούνται στη βιβλιοθήκη! (video)

Για 3η συνεχόμενη χρονιά από τις 15 Ιουνίου έως τις 15 Σεπτεμβρίου, η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΟΡΙΝΘΟΥ συμμετέχει στην πανελλήνια εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας – που οργανώνεται από το Future Library και το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος. Φέτος θα ξεδιπλώσουμε χάρτες, ζωγραφιές και παιχνίδια και θα καλέσουμε τα παιδιά να γνωρίσουν Αντίθετους Κόσμους, αλλά και να ανακαλύψουν τα σημεία …όπου αυτοί συναντιούνται.
«Το σωστό» και «το λάθος», «το χοντρό» και «το αδύνατο», είναι έννοιες αντίθετες, που μας βοηθούν να αντιληφθούμε και να ερμηνεύσουμε τον κόσμο και τη ζωή και μας μυούν στη διαλεκτική. «Μια μέρα με φως και σκοτάδι» , «Η μέρα του άγριου και του ήμερου», «Η μέρα της αρχής και του τέλους», «Η μέρα του κρύου και του ζεστού» και πολλές άλλες, θα δώσουν το έναυσμα για δράσεις και συζητήσεις, θα ενθαρρύνουν την ουσιαστική επαφή των παιδιών με τους χώρους της βιβλιοθήκης και –φυσικά – με τα ίδια τα βιβλία και την Ανάγνωση.
Η 3η Καλοκαιρινή Εκστρατεία με τίτλο “Ό,τι κι αν σκέφτεσαι, σκέψου το αντίθετο!” καλωσορίζει τα παιδιά και τους νέους στο γεμάτο αντιθέσεις κόσμο της Βιβλιοθήκης! Έναν κόσμο πλημμυρισμένο από ιστορίες, ανθρώπους, φύση, μουσική, επιστήμες, τέχνες, χάρτες, μαγειρική, χρώματα, έναν κόσμο γεμάτο συναισθήματα. Τον κόσμο μας!
Η συμμετοχή στο πρόγραμμα* είναι δωρεάν με προεγγραφή, η οποία γίνεται στις Βιβλιοθήκη.
*http://libkor.gr/vivliothiki/ekdiloseis/2013/item/436-summer2014

Δείτε το πρόγραμμα αναλυτικά:

Vivliothiki 6fly_68,5X23 programma