Αρχική Ν. Κορινθίας Κοινωνικές δομές στο Περιγιάλι απο την UNESCO

Κοινωνικές δομές στο Περιγιάλι απο την UNESCO

Ο Όμιλος για την UNESCO Πειραιώς & Νήσων δημιούργησε στο Περιγιάλι Κορινθίας, Κοινωνικές Δομές για την Άμεση Αντιμετώπιση της Φτώχειας, σε συνεργασία με το Δήμο Κορινθίων και το Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής.
Σας ενημερώνουμε ότι στα πλαίσια της γενικότερης λειτουργίας των Δομών, θα λειτουργήσουν καλοκαιρινά τμήματα κοινωνικής ενισχυτικής διδασκαλίας για τους μαθητές της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης (Δημοτικό Σχολείο), με σκοπό την προετοιμασία τους για την επόμενη σχολική χρονιά. Τα τμήματα απευθύνονται σε οικογένειες, που βρίσκονται αποδεδειγμένα σε οικονομική δυσκολία.
Το επιστημονικό προσωπικό των Δομών θα βρίσκεται στη διάθεση των μαθητών κατά τον μήνα Ιούλιο, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 10.00 – 12.00.
Οι ενδιαφερόμενοι γονείς μπορούν να καταθέσουν αίτηση για τη συμμετοχή των μαθητών στην κοινωνική υπηρεσία των Δομών (Κροκιδά 62, έναντι Αγίας Σωτήρας, τηλ: 2741087861), προσκομίζοντας τα παρακάτω δικαιολογητικά:
• Φωτοτυπία Αστυνομικού Δελτίου Ταυτότητας αιτούμενου γονέα.
• Φωτοτυπία τελευταίου εκκαθαριστικού σημειώματος φορολογίας εισοδήματος, ή ελλείψει αυτού, αντίγραφο κατατεθειμένης δήλωσης φορολογίας εισοδήματος – Ε1, ή Υπεύθυνη Δήλωση θεωρημένη από τη Δ.Ο.Υ./ΚΕΠ εφόσον δεν υποχρεούται να υποβάλει φορολογική δήλωση.
• Φωτοτυπία πιστοποιητικού οικογενειακής κατάστασης.
• Φωτοτυπία βιβλιαρίου υγείας παιδιού.
• Φωτοτυπία καρτών ανεργίας γονέων σε ισχύ.
• Άλλα στοιχεία που αποδεικνύουν τη δύσκολη οικονομική κατάσταση της οικογένειας.
Η Υπεύθυνη των Κοινωνικών Δομών,
Ρένα Παπαστεφάνου