Αρχική Χωρίς κατηγορία « 2014 LOUTRAKI VOLLEYBALL MASTERS CUP » Η Μεγαλύτερη συνάντηση Παλαιμάχων για...

« 2014 LOUTRAKI VOLLEYBALL MASTERS CUP » Η Μεγαλύτερη συνάντηση Παλαιμάχων για το Βόλει

ΛΟΥΤΡΑΚΙ, 12 – 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2014

Το ‘2014 LOUTRAKI VOLLEYBALL MASTERS CUP’, το διεθνές τουρνουά παλαίμαχων αθλητών του βόλεϊ, θα πραγματοποιηθεί στο Λουτράκι, από 12 μέχρι 15 Ιουνίου 2014. Η διοργάνωση πραγματοποιείται για 3η φορά στο Λουτράκι παράλληλα με το 10ο πανελλήνιο πρωτάθλημα παλαιμάχων, με την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πετοσφαίρισης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου και με την υποστήριξη του Δήμου Λουτρακίου-Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και του Συλλόγου Παλαιμάχων Πετοσφαιριστών και η οποία θα προβάλλει διεθνώς το Λουτράκι, την Κορινθία αλλά και την Πελοπόννησο ευρύτερα σαν αθλοτουριστικό προορισμό.

Πρώην παίκτες, λάτρεις του βόλεϊ και γνωστοί αστέρες του δημοφιλούς αθλήματος θα συναντηθούν στην χώρα μας στο υψηλών προδιαγραφών τουρνουά που θα αποτελέσει γιορτή για το βόλεϊ. Το τετραήμερο πρόγραμμα περιλαμβάνει πάνω από 70 αγώνες, στους οποίους 34 ομάδες και περισσότεροι από 330 παλαίμαχοι αθλητές από τον Καναδά, την Λιθουανία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, τη Ρουμανία, την Ουγγαρία, την Πολωνία, τη Σουηδία και την χώρα μας θα έχουν την ευκαιρία να επιδείξουν την τεχνική, το ταλέντο και την πείρα τους.

Οι αγώνες θα διεξαχθούν στο κλειστό γυμναστήριο «Γεώργιος Γαλανόπουλος», στο κλειστό γυμναστήριο Αγ. Θεοδώρων καθώς και στις εγκαταστάσεις του SPORTCAMP, στο Λουτράκι. Αξίζει να σημειωθεί ότι η υλοποίηση της συγκεκριμένης διοργάνωσης στο Λουτράκι, την πόλη των σημαντικών διεθνών αθλητικών διοργανώσεων, επιβεβαιώνει το υψηλό επίπεδο τεχνογνωσίας και υποδομών της περιοχής, όπου έχουν ήδη φιλοξενηθεί μεταξύ άλλων το «European Volleyball Masters Games» για το 2009 και το 2007 με τη συμμετοχή 26 και 40 εθνικών ομάδων αντίστοιχα.

Το τουρνουά θα ξεκινήσει την Πέμπτη 12 Ιουνίου με τους προκριματικούς αγώνες που θα συνεχιστεί την Παρασκευή, 13 Ιουνίου. Το Σάββατο, θα πραγματοποιηθούν οι ημιτελικοί αγώνες και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή, 15 Ιουνίου με τους τελικούς αγώνες και τις απονομές.
Η είσοδος είναι ελεύθερη στους θεατές και στους λάτρεις του βόλεϊ.

Για περισσότερες πληροφορίες:
T: +30 27440 23999, 66860, F: +30 27440 26930
E: info@volleyballmasters.com
U: www.volleyballmasters.com