Αρχική Χωρίς κατηγορία Μας δίκασαν ερήμην χωρίς τους δικηγόρους και τους μάρτυρες μας και ……….....

Μας δίκασαν ερήμην χωρίς τους δικηγόρους και τους μάρτυρες μας και ……….. πανηγυρίζουν κιόλας!!!

Σήμερα Πέμπτη 6 Ιουνίου 2014 εκδικάστηκε η μήνυση του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη κατά του Εκδότη της Εφημερίδας ΣΗΜΕΡΑ Ευθύμιου Κάππου, μήνυση για συκοφαντική δυσφήμηση αναφορικά με δημοσίευμα της εφημερίδας την 31/12/2012 που αφορούσε το πως δόθηκαν 18 υποέργα ΤΟΠΣΑ και ΤΟΠΕΚΟ ύψους 120.000 ευρώ περίπου στην πλειοψηφία των ΜΜΕ (όλα αυτά τα έργα είναι στην διαδικασία έρευνας από τον Ελεγκτή Δημόσιας Διοίκησης και αναμένεται εντός ολίγων μηνών η απόφαση) .

mponamas tat

Η καταδικαστική απόφαση ελήφθη ερήμην του κατηγορουμένου, των μαρτύρων υπεράσπισης και του ποινικολόγου Γιώργου Λαμπρόπουλου ο οποίος είχε καταθέσει αίτημα αναβολής – δικαίωμα που παρέχει ο νόμος – δεδομένου ότι ήταν αδύνατον να δίνει το παρόν σε αυτήν την δικάσιμο ένεκα έτερης επαγγελματικής του υποχρέωσης σε άλλη πόλη και συγκεκριμένα στην Πάτρα. Ένεκα της αιτήσεως αυτής ( να σημειωθεί πως η πλευρά του κατηγορουμένου δεν είχε αιτηθεί έτερης αναβολής στο παρελθόν για την συγκεκριμένη υπόθεση σε αντίθεση με την πλευρά του κυρίου Τατούλη που είχε ζητήσει ΚΑΙ ΛΑΒΕΙ αναβολή τον περασμένο Φεβρουάριο με την ίδια ακριβώς αιτιολογία, δηλαδή απουσία του νομικού τους συμβούλου) ενημερώθηκαν οι μάρτυρες υπεράσπισης Νίκος Γόντικας, Παναγιώτης Βαλασσόπουλος και Ανδρέας Πουλάς ( ο κ. Πουλάς ήταν αρχικά μάρτυρας κατηγορίας στην υπόθεση ) να μην παραστούν στο δικαστήριο, το ίδιο και ο Ευθ. Κάππος. Η έδρα δεν έκανε αποδεκτό το αίτημα αναβολής , η δικάσιμος πραγματοποιήθηκε κανονικά και οι κύριοι δικαστές επέβαλαν ΕΡΗΜΗΝ ποινή 2 ετών , εξαγοράσιμη προς 5 ευρώ την ημέρα. Κατόπιν των ανωτέρω και επειδή το θέμα έλαβε δημοσιότητα, ενημερώνουμε πως η τελική έκβαση θα δοθεί στο Εφετείο όπου σίγουρα θα έχει δοθεί στην δημοσιότητα και ο έλεγχος των αρχων για τα παραπάνω έργα αφενός για να διευκολυνθεί το έργο των δικαστών αλλά και αφετέρου επειδή πάντα εμπιστευόμαστε την Δικαιοσύνη.

Προηγούμενο άρθροΟι δημοτικοί αστυνομικοί της Κορίνθου θ΄ απορροφηθούν στο 100% (video)
Επόμενο άρθροΚαταγγελία Θ.Πετράκου για το μεγάλο ¨ΧΑΡΑΤΣΙ» που πληρώνουν φέτος οι παραγωγοί για την ενεργοποίηση των δικαιωμάτων της ενιαίας ενίσχυσης