Αρχική Χωρίς κατηγορία Αστυνομική επιχείρηση με 18 συλλήψεις στην Κορινθία

Αστυνομική επιχείρηση με 18 συλλήψεις στην Κορινθία

Στο πλαίσιο αντιμετώπισης της εγκληματικότητας, πραγματοποιήθηκε στις 3.6.2014, αστυνομική επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της Κορινθίας, η οποία οργανώθηκε από Αστυνομικές Υπηρεσίες της Κορινθίας, σύμφωνα με τον επιχειρησιακό σχεδιασμό της Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Ασφαλείας Πελοποννήσου.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, έγιναν έλεγχοι σε εβδομήντα οκτώ (78) άτομα, εκ των οποίων σαράντα εννέα (49) ήταν ημεδαποί και είκοσι εννέα (29) ήταν αλλοδαποί, καθώς και σε εξήντα οκτώ (68) οχήματα.
Επιπλέον, προσήχθησαν συνολικά τριάντα πέντε (35) άτομα, από τα οποία είκοσι έξι (26) ήταν ημεδαποί και εννέα (9) ήταν αλλοδαποί, ενώ συνελήφθησαν δεκαέξι (16) άτομα.
Τα άτομα που συνελήφθησαν, είναι:

Μία (1) ημεδαπή ΡΟΜΑ, για κλοπή ηλεκτρικής ενέργειας.
Ένας (1) ημεδαπός, για καταδικαστικά έγγραφα.
Έξι (6) ημεδαποί, για παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οκτώ (8) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους.
Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης, βεβαιώθηκαν δεκατρείς (13) παραβάσεις του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας και έξι (6) παραβάσεις του Υγειονομικού Κανονισμού.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορινθίας.
Οι δράσεις αυτές, είναι στοχευμένες και αποσκοπούν στην πρόληψη, αλλά και στην καταστολή της εγκληματικότητας, ενώ θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου.