Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Δημήτρης Παυλής στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Άστρος

Ο Δημήτρης Παυλής στις παιδικές κατασκηνώσεις στο Άστρος

Ξαφνική επίσκεψη στις εγκαταστάσεις των κατασκηνώσεων του Δήμου Τρίπολης στο Άστρος πραγματοποίησε χθες ( Παρασκευή 30/5/14 ) με συνεργάτες του ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής.
Μετά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Δημαρχείο Τρίπολης ο κ. Παυλής επισκέφθηκε χθες τις παιδικές κατασκηνώσεις θέλοντας να δώσει το μήνυμα ότι η νέα δημοτική αρχή θα είναι παρούσα στις εξελίξεις από τώρα και μέχρι τη μέρα που θα αναλάβει επίσημα τη διοίκηση του Δήμου την 1η Σεπτεμβρίου 2014.

Ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης επιθεώρησε τους χώρους των κατασκηνώσεων, ενημερώθηκε για τις εργασίες συντήρησης και επισκευών που γίνονται αυτή την περίοδο στο Άστρος και είδε από κοντά τις συνθήκες που επικρατούν εκεί λίγες μέρες πριν ξεκινήσουν οι φετινές κατασκηνωτικές περίοδοι που θα φιλοξενήσουν 700 περίπου παιδιά από την Τρίπολη και τα χωριά του Δήμου.

Με δήλωσή του ο κ. Παυλής τόνισε την ανάγκη της έγκαιρης προετοιμασίας των αρμόδιων υπηρεσιών του Δήμου για να εξασφαλιστεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο η δημιουργική απασχόληση και η ασφάλεια των κατασκηνωτών.

Αναφερόμενος στις δύσκολες οικονομικές συνθήκες που διανύουμε ο νεοεκλεγείς Δήμαρχος Τρίπολης κ. Δημήτρης Παυλής τόνισε ότι οι κατασκηνώσεις του Δήμου αποτελούν “όαση” για τις ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού και είπε ότι θα πρέπει η επιλογή των παιδιών που θα φιλοξενηθούν φέτος στο Άστρος να γίνει με βάση τα κοινωνικά και οικονομικά κριτήρια των οικογενειών τους.
Τέλος ο νέος Δήμαρχος Τρίπολης δεσμεύτηκε ότι οι κατασκηνώσεις του Δήμου στο Άστρος θα αναβαθμιστούν από τη νέα δημοτική αρχή και θα γίνουν σημαντικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις για την καλύτερη και ασφαλέστερη φιλοξενία των παιδιών του Δήμου Τρίπολης.

Προηγούμενο άρθροΚυνηγώντας την εξουσία…
Επόμενο άρθροΤην Τίμια Κάρα του Αγίου Νικολάου υποδέχτηκαν στο Ψάρι