Αρχική Ν. Κορινθίας Αυξάνει τα δρομολόγια των λεωφορείων Κιάτο – Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εκπτώσεις στα...

Αυξάνει τα δρομολόγια των λεωφορείων Κιάτο – Πάτρα, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Εκπτώσεις στα φοιτητικά εισιτήρια Αθήνας-Πάτρας

Αυξάνει τα δρομολόγια των λεωφορείων στο τμήμα Κιάτο – Πάτρα η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ώστε σε συνδυασμό με τις ανταποκρίσεις του προαστιακού σιδηρόδρομου, να διευκολύνει το επιβατικό κοινό που μετακινείται από την Αθήνα, με προορισμό την αχαϊκή πρωτεύουσα και αντίστροφα, με οικονομικές τιμές.

Το κανονικό εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 17,00 ευρώ και 27,20 ευρώ, μετ” επιστροφής.

Για τους φοιτητές των ΑΕΙ/ ΤΕΙ, οι οποίοι ταξιδεύουν από τον τόπο διαμονής τους προς τον τόπο σπουδών τους (Πάτρα ή Αθήνα), παρέχεται ειδική εκπτωτική τιμή 17,00 ευρώ στα εισιτήρια μετ΄ επιστροφής.

Η παραπάνω ειδική τιμή θα διατίθεται από τα σημεία πώλησης Αθήνας & Πάτρας, καθώς επίσης από τα εκδοτήρια των σταθμών του προαστιακού στο τμήμα μεταξύ Πειραιά – Μαγούλας και Πειραιά – Δουκ. Πλακεντίας.

Για τη χορήγηση της ειδικής εκπτωτικής τιμής απαιτείται η επίδειξη της ακαδημαϊκής ταυτότητας, εφόσον ως έδρα σχολής αναγράφεται η Πάτρα ή η Αθήνα.

Οσοι δεν εμπίπτουν στην παραπάνω κατηγορία, αλλά κατέχουν τη φοιτητική ιδιότητα, το εισιτήριο απλής μετάβασης κοστίζει 12,75 ευρώ και 20,40 ευρώ μετ” επιστροφής.

Τα δρομολόγια του προαστιακού στη γραμμή Αεροδρόμιο-Κιάτο, τα οποία έχουν άμεση ανταπόκριση με τα λεωφορεία, εκτελούνται ανά μία ώρα, με πρώτη αναχώρηση στις 05:44 το πρωί και τελευταία στις 18:44 το βράδυ.

Περισσότερες πληροφορίες παρέχονται από τον αριθμό 14511 και στο www.trainose.gr