Αρχική Χωρίς κατηγορία Βασίλη Νανόπουλε :Μάθε ΚΑΙ να χάνεις! -Οι Δήμαρχοι εκλέγονται με την ψήφο...

Βασίλη Νανόπουλε :Μάθε ΚΑΙ να χάνεις! -Οι Δήμαρχοι εκλέγονται με την ψήφο των δημοτών και όχι με δικαστικές – διχαστικές αποφάσεις

Τις τελευταίες μέρες και ξεκινώντας από το βράδυ των εκλογών του Α γύρου είδαμε στην πόλη μας να συμβαίνουν πρωτόγνωρα πράγματα με πρωταγωνιστή τον υποψήφιο Δήμαρχο της Κορίνθου , Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας και Πρόεδρο των επιμελητηρίων Δ. Ελλάδος, Ηπείρου και Ιονίων νήσων Βασίλη Νανόπουλο ο οποίος αυτοαναγόρευε πριν από τις καταμετρήσεις τον εαυτό του νικητή περιδιαβαίνοντας τα γνωστά πρόθυμα κανάλια και πρόθυμους δημοσιογράφους ( δεν χρειάζεται να γράψουμε τι εννοούμε με την λέξη πρόθυμοι και πως αποκτήθηκε αυτή η προθυμία) , ότι τάχατες προηγείται από 1-5 μονάδες και θα είναι ο νικητής του πρώτου γύρου.

Κοιμηθήκαμε έχοντας στο μυαλό μας τις θριαμβολογίες του Β. Νανόπουλου και ξυπνήσαμε με τα αποτελέσματα από το Υπουργείο Εσωτερικών που έδιναν προβάδισμα 1,5 μονάδα στον Αλ. Πνευματικό και όχι 5 μονάδες μπροστά στο Β. Νανόπουλο.
Και βέβαια αφού είχαμε ζήσει με τα προεκλογικά πυροτεχνήματα αφενός με τους Κορίνθιους να κουνάνε τα μαντίλια στα πλοία στο λιμάνι, όπου ματαίως τα περίμεναν, και τους γνωστούς χειροκροτητές (τζάμπα τα χειροκροτήματα ρε παιδιά μείνατε και απ έξω γιατί άλλοι φρόντιζαν τις ντρίλιζες) τη γνωστή επίμαχη φωτογραφία όπου ο «απελπισμένος» Πνευματικός μαζί με τον Βασίλη τον Ψωμά έκανε ένα άθλιο φωτομοντάζ το οποίο και πάλι προωθήθηκε μέσω των προθύμων δημοσιογράφων και μέσων και έφτασε μέχρι το Ράδιο Αρβύλα και γνωστά μέσα των Αθηνών για τα οποία ποτέ δεν ζήτησαν συγνώμη αλλά το λόγο έχουν τα δικαστήρια…
Και καταλήξαμε λίγο πριν τον πρώτο γύρο ως πάλι κακόγουστη φάρσα του 2010 και πάλι το αγαθό του νερού όπου έσπευσαν να χαρακτηρίσουν την ιογενή γαστρεντερίτιδα που θέριζε όλη την Ελλάδα και όλη την Κορινθία ότι προέρχετο από το νερό που εδώ και 4 χρόνια και μετά από το υδραγωγείο του Ανδριανού πριν από 2 χιλιάδες και τόσα χρόνια άρχισαν να πίνουν οι Κορίνθιοι και μάλιστα οι μη προνομιούχοι.
Αφού λοιπόν στο β γύρο φτάνουμε και αφού η πόλη της Κορίνθου σωστά αντέδρασε και «μαύρισε» στην πλειοψηφία της τον Β. Νανόπουλο ο οποίος μέχρι και σήμερα ακόμα ισχυρίζεται όχι μόνο ο ίδιος αλλά και οι πρόθυμοι δημοσιογράφοι του, ότι κατ εξαίρεση η ιογενής γαστρεντερίτιδα όποιον χτύπησε στην Κόρινθο προέρχεται από το νερό και μόνο!
Πράγμα που δεν έχαψαν όπως προείπαμε οι Κορίνθιοι και γι αυτό, ενώ στον Α γύρο πήρε ο Β. Νανόπουλος πάνω από 2μονάδες μεσοσταθμικά στο β γύρο φρόντισαν να τον ανταμέιψουν γι αυτήν του την ιδέα μαυρίζοντάς τον με πάνω από 2 μονάδες ψηφίζοντας φυσικά το Δήμαρχο που έφερε το νερό στην Κόρινθο, τον Αλ. Πνευματικό!

Αυτοί ήταν λοιπόν που έδωσαν τη νίκη το βράδυ του β γύρου με τα 54 ψηφοδέλτια διαφοράς από το Β. Νανόπουλο.
Και εδώ όμως συνέβη πάλι το ίδιο περιστατικό. Αφού πανηγύρισε 02:30-03:00 ο Αλ. Πνευματικός για τα περίπου 60 ψηφοδέλτια της διαφοράς κατά τις 04:00 το πρωί άρχισαν να φεύγουν πυροτεχνήματα από τις ακριβές εξέδρες με τα φωτιστικά λες και είχαμε συναυλία της Γλυκερίας ή του Μαζωνάκη , και πίσω από τις γιγαντιαίες αφίσες του Νανόπουλου με το μουστάκι στο διώροφο κτίριο της Εμπορικής ,το Νανόπουλο να βγαίνει για 2η φορά επίσημα τώρα ο ίδιος και να δηλώνει ότι είναι νικητής , να πέφτουν βροχή τα πυροτεχνήματα ,να τραβιώνται τα σχετικά βίντεο, να αναρωτιόνται δίπλα οι δικαστικοί λέγοντας τι πανηγυρίζει αυτός αφού έχασε, και 2 ώρες μετά να προσπαθεί να τα ξαναμαζέψει ψάχνοντας σύμφωνα με πληροφορίες μας αλλά δυστυχώς είχε αναρτηθεί ήδη το βίντεο σε γνωστές ιστοσελίδες, με το Β. Νανόπουλο ν αγκαλιάζει μερικούς από τους κουρασμένους και απογοητευμένους αλλά ελπίζοντας πάντα στον αρχηγό ανθρώπους του, οι οποίοι παρά το περασμένο της ώρας, είχε αρχίσει και χάραζε, άναβαν τα βεγγαλικά του Β. Νανόπουλου για να συμπαρασταθούν στην για 2η φορά αυτό -ανακήρυξή από τον ίδιον του εαυτού του ως νικητή και δήμαρχο!
Τέτοια καραγκιοζιλίκια από το 1994 που κάνω εκλογές τουλάχιστον σε τεχνικό επίπεδο σε 3 νομούς , δηλαδή χοντρικά παλιότερα σε καμιά 50αριά Δήμους, τώρα σε 20 περίπου δήμους, δεν έχω ξαναδεί!
Μαζί μου δε με όσους έχω μιλήσει τις τελευταίες μέρες, διερωτώνται και αυτοί, πάρα πολλοί Κορίνθιοι , τι άραγε συνέβη!
Να δώσουμε λοιπόν την απάντηση στους Κορίνθιους σύμφωνα με την άποψή μας

Φίλες και φίλοι Κορίνθιες και Κορίνθιοι πάρα πολλοί από εσάς δεν γνωρίζετε ότι ο Β. Νανόπουλος ήταν πάνω από 20 χρόνια Μεγαλοστέλεχος της 5ης κατά σειρά στον κόσμο πολυεθνικής της kraft.
Η KRAFT λοιπόν είναι η έχουσα την εταιρία ΚΑΡΜΠΟΥΡΙ ΕΛ.ΑΣ στην οποία ο Β. Νανόπουλος επι 20 τουλάχιστον χρόνια διεύθυνε το εργοστάσιο, το γνωστό που πολλοί ξέρουν ως ΤΡΙΝΤΕΝΤ ή άλλες ονομασίες που ανάλογα με το ποιος το έπαιρνε άλλαζε, αλλά ο Β. Νανόπουλος ήταν – και καλά έκανε- ο ακριβοπληρωμένος διευθυντής του εργοστασίου του Ισθμού της ΚΑΡΜΠΟΥΡΙ ΕΛ.ΑΣ θυγατρικής της kraft, της 5ης παγκοσμίως πολυεθνικής εταιρίας!

Δεν είσαι και δεν παραμένεις τυχαία, να πληρώνεσαι με χιλιάδες λίρες Αγγλίας το μήνα τυχαίο άτομο!
Ο Β. Νανόπουλος όταν η εταιρία αποφάσισε να κλείσει διότι δεν την συνέφερε το εργοστάσιο με τις τσίχλες στον Ισθμό, ανέλαβε πρόθυμος ως όφειλε ( 20 χρόνια τον πλήρωναν και τον εκπαιδευαν και τον εμπιστευόταν) να εκτελέσει το κλείσιμο και την απόλυση δεκάδων εργαζομένων μεταξύ των οποίων και του εαυτού του.
Έφυγε λοιπόν το εργοστάσιο για Βουλγαρία – Τουρκία που πήγε ο Νανόπουλος ξέρει, γιατί εδώ δεν είχαμε παρ όλη τη συρρίκνωση των μισθών διακόσια και διακόσια πενήντα ευρώ μεροκάματα ενώ εκεί που πήγαν υπήρχαν!
Όταν όμως αποζημιώθηκαν όλοι με αρκετά λεφτά μεταξύ των οποίων και ο ίδιος, και πέραν από μια μικρή ανακοίνωση διαμαρτυρίας από το εργατικό κέντρο δεν έγινε και τίποτα άλλο, πέρασε στα μουλωχτά και στα μαλακά αφού φυσικά οι Έλληνες έχουν φτάσει να τρώνε κρέας μια φορά στις 15 μέρες, που να είχανε λεφτά να αγοράσουνε και τσίχλες…
Ολοκληρώθηκε το σχέδιο του κλεισίματος στα τέλη του 2013.
Γιατί τα λέμε όλα αυτά;
Τα λέμε γιατί ένα στέλεχος καταξιωμένο που εργάζεται επι 20 και πλέον χρόνια στην 5η στον κόσμο πολυεθνική εταιρία, δεν έχει μάθει μόνο να εκτελεί άψογα τα διοικητικά του καθήκοντα αλλά έχει μάθει αυτό που λέμε ( και δεν το λέω τυχαία γιατί όλοι ξέρετε ποιες ήταν οι σχέσεις μου με τον Β. Νανόπουλο) χειρισμό εκτάκτων καταστάσεων.
Πως δηλαδή θα χειρίζεσαι τέτοιου είδους κρίσεις

Αφού λοιπόν δεν του βγήκε το άνετο προβάδισμα που φρόντισε τους 2 τελευταίους μήνες να πείσιε κυριολεκτικά ότι θα καθάριζε από τον 1ο γύρο με το Δήμο Κορινθίων , και έτσι εξηγείται η ακραία συμπεριφορά ορισμένων μελών του συνδυασμού του κατά την προεκλογική περίοδο, έπρεπε παρά και το δυσμενές 2ο αποτέλεσμα της 2ης Κυριακής να τους πείσει ότι οι μηδαμινές εως μηδενικές πιθανότητες , διότι δεν μιλάμε για 5-10 ψηφοδέλτια αλλά για 54, μπορούν να ανατραπούν που; Στο τελευταίο αποκούμπι το οποίο είναι οι νομικές διχαστικές προσφυγές και όχι το καθαρό αποτέλεσμα που και με τις υπογραφές των ιδίων συνεργατών του Β. Νανόπουλου σε όλα τα εκλογικά κέντρα, όλα τα αποτελέσματα έφεραν!
Για να συνοψίσουμε λοιπόν ο Β. Νανόπουλος μέχρι πρότινος και επι 20ετία ακριβοπληρωμένος και εκπαιδευμένος , μεγαλοστέλεχος της 5ης παγκόσμιας πολυεθνικής εταιρίας της kraft , μητρικής της ΚΑΡΜΠΟΥΡΙ, δεν έχει μάθει να χάνει.
Επειδή λοιπόν είναι η 1η φορά και παρ ότι κατ ιδίαν πριν από μερικούς μήνες του το είχα πει ότι θα είναι η πρώτη φορά που θα χάσεις, γι αυτό πήγαινε καλύτερα αντιπεριφερειάρχης στη θέση τότε του Γ. Δέδε , και οργανώσου για την εκλογή την μεθεπόμενη.
ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΕ!
Και επέλεξε να εφαρμόσει αυτά που σε αναρίθμητα σεμινάρια διοικητικής και επικοινωνιακής τακτικής τους μάθαιναν και τους εκπαίδευαν στα ακριβά ξενοδοχεία της Ευρώπης και της Αμερικής οι μάνατζερ της πολυεθνικής.
Φίλε Βασίλη Νανόπουλε, αν και δεν ψηφίζω εδώ αλλά στη Νεμέα, οφείλω όμως στην παλιότερη σχέση και φιλία που είχαμε να σου επιστήσω την προσοχή ότι είσαι σε λάθος δρόμο…
Η Κόρινθος και οι Κορίνθιοι δεν έχουν καμία σχέση με την πολυεθνική εταιρία στην οποίαν εργαζόσουν.
Οι Κορίνθιοι ψήφισαν και ψήφισαν Αλέξανδρο Πνευματικό!
Και επειδή είμαι βέβαιος ότι γνωρίζεις πολύ καλά όπως το γνωρίζω και εγώ και μερικοί άλλοι, ότι οι πιθανότητες να έχεις κάποιο αποτέλεσμα είναι απειροελάχιστες έως μηδενικές σε καλώ ως πρώην φίλος να περιφρουρήσεις την εικόνα που είχαν οι επιχειρηματίες της Κορινθίας , οι συνάδελφοί σου Πρόεδροι των επιμελητηρίων Πελοποννήσου , Ηπείρου , Δ. Ελλάδος και Ιόνιων νήσων αλλά και ο κάθε Κορίνθιος και να μην διχάσεις προσφεύγοντας σε δικαστικές αποφάσεις οι οποίες θα στιγματίσουν επι χρόνια και θα σου ακυρώσουν οποιαδήποτε προσπάθεια στο μέλλον , είτε στην αυτοδιοίκηση είτε στην πολιτική.
Εκτός και αν έχεις αποφασίσει σε 1,5 χρόνο από σήμερα που θα χάσεις εάν επιδιώξεις και 3η τετραετία να εκλεγείς πρόεδρος και πάλι στο επιμελητήριο Κορινθίας , να πας στο σπίτι σου και στην καλοκαιρινή σου βίλα στο Περιγιάλι και να παραμείνεις ένας Κορίνθιος συνταξιούχος και τίποτα παρά πέρα.
Τότε πραγματικά φιλικά σου το λέω, κάνε ότι σε φωτίσει ο Θεός! ( είπα και ελάλησα και αμαρτία ουκ έχω)

Θ.Κ