Αρχική Ν. Αρκαδίας Σε γιγαντοοθόνη απόψε η τελευταία συνέντευξη Σμυρνιώτη

Σε γιγαντοοθόνη απόψε η τελευταία συνέντευξη Σμυρνιώτη

Σήμερα Παρασκευή 23 Μαΐου, και λίγο πριν τον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2014, ο Γιάννης Σμυρνιώτης, υποψήφιος δήμαρχος με τη «Νέα Τρίπολη» για τον Δήμο Τρίπολης, παραχώρησε εφ όλης της ύλης συνέντευξη στους δημοσιογράφους, μιλώντας μάλιστα και για την … «καινοτομία», που προτίθεται να πραγματοποιήσει απόψε στην κεντρική του ομιλία.

Συγκεκριμένα, μέσω γιγαντοοθόνης, η οποία θα στηθεί έξω από το εκλογικό γραφείο του Γιάννη Σμυρνιώτη, οι πολίτες, οι δημότες, οι ψηφοφόροι αλλά και όσοι επιθυμούν θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τις επικείμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Δήμου Τρίπολης αλλά και για μείζονα προβλήματα που απασχολούν την πόλη και τα χωριά του Δήμου. Ο κ Σμυρνιώτης, θεωρώντας πως έχει εμφανιστεί αρκετές φορές σε ομιλίες, προκειμένου να μην κουράσει τον κόσμο, επέλεξε αυτήν την «προεκλογική τακτική».

Σχετικά με τη συνέντευξη τύπου που παραχωρήθηκε στους δημοσιογράφους πριν λίγες ώρες, θα υπάρξουν άμεσα οι απαντήσεις του υποψήφιου Δημάρχου, οι οποίες είναι πράγματι πολύ ενδιαφέρουσες καθώς αφορούν καίρια προβλήματα του Δήμου, αλλά και την επόμενη μέρα σε περίπτωση επανεκλογής του κ Σμυρνιώτη.

Δεν υπήρξε μονόλογος, τουναντίον, έγινε διάλογος ανάμεσα σε δημοσιογράφους και συνεντευξιαζόμενο, καθώς οι πρώτοι μετέφεραν τις απορίες και τα ερωτήματά τους σχετικά με τον Δήμο και τις εκλογές στον κ Σμυρνιώτη, οπότε ο παλμός των δημοτών, σίγουρα δεν πέρασε απαρατήρητος, απεναντίας δόθηκαν οι απαντήσεις σε όλα τα μείζονα ερωτήματα των δημοσιογράφων από πλευράς του κ. Σμυρνιώτη.