Αρχική Χωρίς κατηγορία Μαριλένα Σούκουλη: Δώσαμε έναν ανεπανάληπτο αγώνα

Μαριλένα Σούκουλη: Δώσαμε έναν ανεπανάληπτο αγώνα

Θα ήθελα να απευθυνθώ προς τις χιλιάδες συμπολίτισσες και τους χιλιάδες συμπολίτες μου στην Κορινθία , με λόγια ευγνωμοσύνης και συγκίνησης για την απέραντη τιμή που έκαναν, στην Δημοκρατική Πελοποννησιακή Συνεργασία..
Απέναντι σε ένα εχθρικό παραγοντικό, παρασιτικό και οπαδικό περιβάλλον δεν δείλιασαν, αντιστάθηκαν και έδωσαν ένα ανεπανάληπτο μήνυμα για τα αυτοδιοικητικά εκλογικά δεδομένα και όχι μόνο, σε αυτούς που μας θεωρούν δεδομένους, άβουλους και έτοιμους να πούμε Ναι σε όλα και για Όλα .
Η Κορινθία Ενωμένη δεν υπέκυψε και η Κοινωνία της Εργασίας στάθηκε υπερήφανα με ψηλά το κεφάλι.
Ευχαριστώ τον Γιώργο Δεδε για την εμπιστοσύνη του και την γόνιμη συνεργασία απόδειξη ότι η Κορινθία μπορεί να μας Ενώσει. Ευχαριστώ τους συνυποψήφιους μου για το Ήθος και την αγωνιστικότητα τους. Ήταν τιμή μου να στέκομαι δίπλα τους.
Η Κορινθία θα περάσει μπροστά, η μάχη συνεχίζεται ακόμα πιο δυνατά, με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και τόλμη.
Θα τα καταφέρουμε να φέρουμε την αξιοπρέπεια στα πρόσωπα των ανθρώπων μας.
Θα τα καταφέρουμε να φέρουμε την Κορινθία στο Προσκήνιο.
Προσωπικά, ευχαριστώ τους πολίτες της Κορινθίας για την ανιδιοτελή Αγάπη και Εμπιστοσύνη τους. Ήταν ένα απίστευτο εκλογικό αποτέλεσμα, που αποδεικνύει ότι σχέση μας που κρατάει χρόνια, παραμένει ανέπαφη και ενδυναμώνεται όλο και πιο πολύ γιατί απλά είναι αληθινή και ειλικρινής .