Αρχική Χωρίς κατηγορία Ανδρέας Λυκουρέντζος : Στην Αρκαδία ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη με ποσοστό κάτω...

Ανδρέας Λυκουρέντζος : Στην Αρκαδία ο ΣΥΡΙΖΑ συνετρίβη με ποσοστό κάτω του 10%. Κάλεσμα να υπερψηφίσουν Ν.Δ. (video)

Κάλεσμα προς όλους τους Αρκάδες να υπερψηφίσουν τα ψηφοδέλτια της ΝΔ. στον β’ γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, καθώς επίσης και να στηρίξουν στις ευρωεκλογές το κόμμα της ΝΔ ώστε να υπάρξει καθολική νίκη απεύθυνε ο πρώην υπουργός και νυν βουλευτής Ν.Δ. Ανδρέας Λυκουρέντζος.
Με ιδιαίτερη ικανοποίηση μίλησε για την εκλογική περιφέρεια Αρκαδίας ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, καθώς όπως είπε οι εκλογικοί συνδυασμοί που είχαν την υποστήριξη της παράταξης του, συνέτριψαν τις δυνάμεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ που επιχείρησε να κομματικοποιήσει σκληρά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, σημειώνοντας ποσοστά κάτω του 10%.
Αυτή η νίκη θα ολοκληρωθεί τη δεύτερη Κυριακή των εκλογών ανέφερε ο Ανδρέας Λυκουρέντζος, ενώ ευχαρίστησε το λαό για τη σύνεση που υπέδειξε στις εκλογές.
Ο Ανδρέας Λυκουρέντζος επεσήμανε ότι λυπάται γιατί άλλοι συνδυασμοί παρατάξεων του δήμου Τρίπολης, που έμειναν εκτός β’ γύρου, προσπαθούν να διχάσουν την τοπική κοινωνία, τη στιγμή που δε θα έπρεπε να υπάρχουν διαχωριστικές γραμμές αλλά ένας κοινός γνώμονας για την αλήθεια και την ειλικρίνεια.
Σε ερώτηση που του τέθηκε σχετικά με τις περιφερειακές εκλογές ο Ανδρέας Λυκουρέντζος και εσκεμμένα ο ίδιος απέφυγε να σταθεί, δήλωσε αποστασιοποιημένος διότι ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης δηλώνει ανεξάρτητος, καθώς επίσης διότι οι δραστηριότητες και οι δυνάμεις του συγκεντρώνονται στην ενίσχυση του ψηφοδελτίου της ΝΔ. στις ευρωεκλογές.

Δείτε το βίντεο…