Αρχική Ν. Λακωνίας Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λακωνία

Συνελήφθησαν τρεις (3) ημεδαποί για ναρκωτικά στη Λακωνία.Ο ένας από αυτούς κατηγορείται και για παράνομη κατοχή όπλων, ενώ για την ίδια υπόθεση αναζητείται ακόμη ένα άτομο.Κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης, μικροποσότητα ηρωίνης, όπλα, φυσίγγια κ.α.Συνελήφθησαν, στις 18.5.2014 το βράδυ και 19.5.2014 το πρωί, στη Σπάρτη και στις Κροκεές Λακωνίας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας και του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, τρεις (3) ημεδαποί, δύο άντρες ηλικίας 23 και 25 ετών και μία 43χρονη, για παράβαση της Νομοθεσίας για τα ναρκωτικά. Επιπλέον, η 43χρονη κατηγορείται για παράβαση της Νομοθεσίας για τα όπλα.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει ακόμα έναν 47χρονο ημεδαπό, ο οποίος αναζητείται για να συλληφθεί.
Ειδικότερα, χθες το βράδυ, στη Σπάρτη Λακωνίας, αστυνομικοί της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε) Λακωνίας, πραγματοποίησαν έλεγχο σε όχημα στο οποίο επέβαιναν ο 23χρονος και ο 25χρονος, όπου βρήκαν συνολικά και κατάσχεσαν, ποσότητα κάνναβης, βάρους -67- γραμμαρίων, καθώς και μικροποσότητα ηρωίνης.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, ο 23χρονος και ο 25χρονος, είχαν προμηθευτεί την ποσότητα κάνναβης το μεσημέρι της ίδιας ημέρας, από τον 47χρονο.
Μετά από οργανωμένη αστυνομική επιχείρηση του Τμήματος Ασφαλείας Σπάρτης, πραγματοποιήθηκε στις Κροκεές Λακωνίας, έρευνα στην οικία του 47χρονου, στην οποία βρισκόταν η 43χρονη σύνοικος του, όπου βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν:
Πιστόλι με γεμιστήρα.
Περίστροφο.
Κυνηγετικό όπλο.
Εκατόν εβδομήντα ένα (171) φυσίγγια και σαράντα έξι (46) κάλυκες διαφόρων διαμετρημάτων.
Τρία (3) τσιγαριλίκια κάνναβης.
Το χρηματικό ποσό των -600- ευρώ και -100- δολαρίων Η.Π.Α.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σπάρτης.
Η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται από το Τμήμα Ασφαλείας Σπάρτης για τον εντοπισμό και την σύλληψη του 47χρονου.