Αρχική Χωρίς κατηγορία Δήμος Κορίνθου:«Η γαστρεντερίτιδα ήταν ψέμα του Νανόπουλου για να γίνει δήμαρχος»

Δήμος Κορίνθου:«Η γαστρεντερίτιδα ήταν ψέμα του Νανόπουλου για να γίνει δήμαρχος»

Την Παρασκευή το πρωί ο κ. Βασίλης Νανόπουλος προσπάθησε να κάνει το μεγάλο ρεσάλτο για την κατάληψη του δημαρχείου της Κορίνθου. Συνεπικουρούμενος από τα γνωστά για την αθλιότητα τους ΜΜΕ, – «παπαγαλάκια» , χρησιμοποίησε, το νερό και την υγεία των πολιτών της Κορίνθου για το εγχείρημα του.
Με τρόπο αδίστακτο ο ίδιος και συνεργάτες του, διέρρευσαν ανυπόστατες φήμες στην πόλη για «εκατοντάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου από το νερό της Κορίνθου».
Δεν δίστασαν να διασπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στους Κορίνθιους, προκειμένου να γκρεμίσουν τον δήμαρχο των έργων και της προόδου.
Εμείς πάντα γνωρίζαμε ότι είναι αδίστακτοι προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες τους. Κατάφεραν όμως να τρομοκρατήσουν ένα κομμάτι της κοινωνίας της Κορίνθου και να το πείσουν ότι ο Αλέκος Πνευματικός είναι «εγκληματίας» και δίνει μολυσμένο νερό στην πόλη.
Σήμερα όμως ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
Και οι αδίστακτοι σφετεριστές και το ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΑ τους με το οποίο προσπάθησαν και αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.
Ο κ. Νανόπουλος εγγυόταν ο ίδιος προσωπικά σε πολίτες αλλά ακόμα και σε ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της πόλης ότι «το νερό έχει πρόβλημα και είναι υπεύθυνο για την επιδημία γαστρεντερίτιδας».
Χρησιμοποιώντας ένα ανέντιμο και άθλιο ψέμα εν γνώσει του, όπως κάνει και με τους άνεργους της πόλης προσπάθησε να αναρριχηθεί στην δημοτική αρχή.
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ την άθλια σκευωρία που έστησαν εναντίον της δημοτικής αρχής της Κορίνθου.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους αδίστακτους και σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να διοικήσουν την Κόρινθο.
Σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ μαζί με κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας και την διεύθυνση υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου κοινοποίησαν το επίσημο αποτέλεσμα των εργαστηριακών μικροβιολογικών ελέγχων που έκαναν σε 15 σημεία του δικτύου ύδρευσης της Κορίνθου την περασμένη Παρασκευή 16 Μαΐου 2014.
Τα δείγματα ελήφθησαν και από σπίτια ασθενών που νοσηλεύονταν με γαστρεντερίτιδα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.
ΟΛΑ τα δείγματα βρέθηκαν πεντακάθαρα από μικρόβια και το νερό της πόλης μας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας.
Μόνο η λέξη ΑΙΣΧΟΣ μπορεί να συνοδεύσει την ενέργεια του κ. Νανόπουλου να τρομοκρατήσει με ψέματα και συκοφαντίες μία ολόκληρη κοινωνία.
Ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι η γαστρεντερίτιδα ήταν ιογενής και δεν είχε καμία σχέση το νερό της Κορίνθου αλλά το απέκρυψε σκόπιμα.
Ο άνθρωπος που τρομοκράτησε μία πόλη ολόκληρη και ιδιαίτερα τα παιδιά δεν μπορεί να είναι ο άρχοντας της πόλης αυτής.
Τώρα οι Κορίνθιοι ξέρουν πως προσπάθησε να κλέψει την ψήφο τους και να τους στρέψει εναντίον του δημάρχου Κορινθίων.
Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να στείλει στην ανεργία 150 εργαζόμενους Κορίνθιους, απολύοντας ακόμα και την ημέρα της πρωτομαγιάς.
Που δεν δίστασε να κοροϊδέψει τους εμπόρους της πόλης τάζοντας τους ψεύτικα κρουαζιερόπλοια και να παίζει απροκάλυπτα με τις άνεργες οικογένειες της πόλης δεν είχε κανένα δισταγμό να παίξει και με το νερό της Κορίνθου προκειμένου να εκλεγεί.
Ο κ. Νανόπουλος που ακόμα και την Κυριακή το βράδυ έλεγε ψέματα στους ψηφοφόρους του ότι ήταν 3 μονάδες μπροστά δεν έχει την ευθιξία να ζητήσει συγνώμη ούτε από τους Κορίνθιους ούτε φυσικά από τον δήμαρχο.
Ποτέ δεν θα περιμέναμε κάτι τέτοιο.
Προσπάθησε ακόμα και το ΚΕΕΛΠΝΟ να καθυστερήσει για να μην βγουν τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να συνεχίσει ενόψει της δεύτερης Κυριακής την αθλιότητα.
Δημόσια αναρωτιόμαστε πλέον ποια είναι η νέα σκευωρία που στήνει εναντίον μας αυτές τις ημέρες. Τι άλλο μας περιμένει από την Γκεμπελική ομάδα προπαγάνδας του;
Με μεθόδους που παραπέμπουν στο πιο βρώμικο και σκοτεινό παρελθόν της χώρας προσπαθεί να κλέψει την ψήφο των Κορινθίων.
Κύριε Νανόπουλε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το ΚΕΕΛΠΝΟ σας αποκάλυψε μπροστά στους Κορίνθιους.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ