Αρχική Χωρίς κατηγορία

Το πόρισμα του ΚΕΕΛΠΝΟ ξεγυμνώνει τους ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!!!! ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο… ΘΗΣΑΥΡΟΣ! -ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΝΟΣΗΣΑΝ! – ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΑΝΕΥΘΥΝΕΣ ΚΑΣΣΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΕΠΣΕΥΣΑΝ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΟΥΝ ΛΟΓΩ ΕΚΛΟΓΩΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΞΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ;

Καθαρό από κάθε είδους βακτήρια που μπορούν να προκαλέσουν το οποιοδήποτε πρόβλημα στον οργανισμό αποδεικνύεται το νερό της Κορίνθου βάσει του πορίσματος του ΚΕΕΛΠΝΟ το οποίο δόθηκε επίσημα στην δημοσιότητα.
Η υπηρεσία έλαβε δείγματα ύδατος από τα σπίτια των ατόμων που παρουσίασαν στομαχικές διαταραχές, δείγματα τα οποία ήταν ΑΠΟΛΥΤΩΣ καθαρά από κάθε είδους βακτήρια. Τούτο σημαίνει πως το νερό που έφτανε από τις εγκαταστάσεις διύλισης του δήμου Κορινθίων στις βρύσες των πολιτών ήταν απολύτως ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟ!!!!
1h selida 20 -5-14 ok

Το πόρισμα που με.. τόση αγωνία ανέμεναν εκείνοι που έσπευσαν να δείξουν ενοχή του ύδατος και του ίδιου του Δημάρχου – λες και υπάρχει Δήμαρχος ή αιρετός σε αυτόν τον πλανήτη που θέλει να επανεκλεγεί και επιλέγει να δηλητηριάσει τους πολίτες του- στην κυριολεξία τους ξεγυμνώνει!!!

PORISMA 1

Άραγε τώρα θα βγουν να παραδεχτούν πως είναι εκείνοι οι υπεύθυνοι με την παραπλήροφόρηση τους για την αναστάτωση της τοπικής κοινωνίας;;;;
Η ΥΓΕΙΑ είναι ένα αγαθό με το οποίο δεν μπορεί να παίζει κανείς!

Θέλησαν να δείξουν πως ο Δήμαρχος έπαιξε, αποδεικνύεται όμως από το πόρισμα πως ΕΊΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΑΙΞΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ γιατί; Για να κερδίσει κάποιους ψήφους παραπάνω ένας υποψήφιος !

Το ψέμα όμως έχει κοντά ποδάρια και η αλήθεια σήμερα ΛΑΜΠΕΙ!
Εσείς ωστόσο που δημιουργήσατε ένα τέτοιο ζήτημα θα απολογείστε καθημερινά στους πολίτες. Θέλετε να λέγεστε δημοσιογράφοι, ο δημοσιογράφος όμως με σοβαρότητα και υπευθυνότητα μεταδίδει την πληροφορία!
ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΟΥΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ, ΟΥΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ!
Αναλάβατε να επιτελέσετε έργο ( άραγε ήταν η αμοιβή παχυλή;) για να έχετε μετεκλογικά οφέλη!
Φευ!!!!!!

PORISMA2

ΥΓ: Είναι το λιγότερο εγκληματικό να χρησιμοποιείται για προεκλογικούς σκοπούς ένα αγαθό που έφτασε μετά από 2.000 χρόνια στην Πόλη της Κορίνθου! Και είναι γελοίο να σηκώνει το λάβαρο της επανάστασης ο ίδιος άνθρωπος που σε κάθε προεκλογική περίοδο βρίσκει να ασχοληθεί με το νερό και την δημόσια υγεία, ο ίδιος άνθρωπος που θέλει να λέγεται αντικειμενικός δημοσιογράφος αλλά φέρει στις πλάτες του και γι αυτό το θέμα σωρεία μηνύσεων!
Και Ενώ πάντα οι υποστηρικτές… έχουν εταιρίες εμφιαλώσεων!!!!

Οι Κορίνθιοι έχουν και ΝΟΥ και ΚΡΙΣΗ !!!

Ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ: «Κανένα πρόβλημα με το νερό της Κορίνθου απάντησε το ΚΕΕΛΠΝΟ»

Την Παρασκευή 16 Μαΐου 2010, μετά από την γνωστή διαρροή φημών για κρούσματα ιογενούς γαστρεντερίτιδας στην Κόρινθο, η ΔΕΥΑΚ και ο δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός ζήτησαν την άμεση συνδρομή του υπουργείου υγείας και του ΚΕΕΛΠΝΟ,για να ελεγχθεί ολόκληρο το δίκτυο ύδρευσης της Κορίνθου.
Την ίδια ημέρα έφτασαν στην Κόρινθο κλιμάκια του υπουργείου υγείας, του ΚΕΕΛΠΝΟ και της διεύθυνσης υγείας της Περιφέρειας Πελοποννήσου.
Τα κλιμάκια έκαναν αυτοψία σε όλο το σύστημα ύδρευσης της πόλης από τις πηγές της Στυμφαλίας μέχρι και την δεξαμενή του πεδίου βολής.
Ταυτόχρονα συνέλεξαν 15 δείγματα νερού από το δίκτυο ύδρευσης που γεωγραφικά κάλυπταν όλη την πόλη.
Εγιναν και δειγματοληψίες από σπίτια ασθενών με γαστρεντερίτιδα.

PORISMA3

Να σημειώσουμε ότι στις 14 Μαΐου ίδιους ελέγχους είχε κάνει και η ΔΕΥΑΚ με τα «Αναλυτικά εργαστήρια Αθηνών» στα πλαίσια των τακτικών ελέγχων που κάνει για να διασφαλίζει την ποιότητα και την υγιεινή του νερού.

ΣΗΜΕΡΑ λάβαμε από την διεύθυνση υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου τα αποτελέσματα των ελέγχων που έκαναν το ΚΕΕΛΠΝΟ και το υπουργείο υγείας.

ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΚΕΕΛΠΝΟ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΟΤΙ:
ΟΛΑ τα δείγματα που ελέχθησαν από τα κεντρικά εργαστήρια Δημόσιας υγείας του ΚΕΕΛΠΝΟ, ΔΕΝ παρουσιάζουν μικροβιακό φορτίο και είναι σύμφωνα με την Κοινή υπουργική απόφαση (ΚΥΑ) που καθορίζει τα χαρακτηριστικά του πόσιμου νερού.

Η ΔΕΥΑΚ δεν είχε την παραμικρή αμφιβολία για την ποιότητα του νερού της Κορίνθου,διότι καθημερινά κάνει κάθε απαραίτητη ενέργεια έτσι ώστε να είναι πλήρως θωρακισμένο από άποψη υγιεινής το νερό και ασφαλές για τους πολίτες της Κορίνθου.
Για άλλη μία φορά ανεπιτυχώς προσπάθησαν να σπιλώσουν την ευσυνειδησία του προσωπικού της Δημοτικής επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης Κορίνθου,με άστοχα μικροπολιτικά παιχνίδια.
Το νερό της Κορίνθου ήταν και θα είναι πάντα ένα από τα καλύτερα νερά της χώρας μας.
Σημ. Σας επισυνάπτουμε τα έγγραφα των εργαστηριακών ελέγχων του ΚΕΕΛΠΝΟ
Ο Γενικός Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ
Αντώνης Καραμανλής

Η Ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων
«Η γαστρεντερίτιδα ήταν ψέμα του Νανόπουλου για να γίνει δήμαρχος»

PORISMA4

Την Παρασκευή το πρωί ο κ. Βασίλης Νανόπουλος προσπάθησε να κάνει το μεγάλο ρεσάλτο για την κατάληψη του δημαρχείου της Κορίνθου. Συνεπικουρούμενος από τα γνωστά για την αθλιότητα τους ΜΜΕ, – «παπαγαλάκια» , χρησιμοποίησε, το νερό και την υγεία των πολιτών της Κορίνθου για το εγχείρημα του.
Με τρόπο αδίστακτο ο ίδιος και συνεργάτες του, διέρρευσαν ανυπόστατες φήμες στην πόλη για «εκατοντάδες κρούσματα γαστρεντερίτιδας, που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Κορίνθου από το νερό της Κορίνθου».
Δεν δίστασαν να διασπείρουν τον φόβο και τον τρόμο στους Κορίνθιους, προκειμένου να γκρεμίσουν τον δήμαρχο των έργων και της προόδου.
Εμείς πάντα γνωρίζαμε ότι είναι αδίστακτοι προκειμένου να ικανοποιήσουν τις προσωπικές επιδιώξεις και φιλοδοξίες τους. Κατάφεραν όμως να τρομοκρατήσουν ένα κομμάτι της κοινωνίας της Κορίνθου και να το πείσουν ότι ο Αλέκος Πνευματικός είναι «εγκληματίας» και δίνει μολυσμένο νερό στην πόλη.
Σήμερα όμως ΑΠΟΚΑΛΥΦΘΗΚΑΝ
Και οι αδίστακτοι σφετεριστές και το ΑΘΛΙΟ ΨΕΜΑ τους με το οποίο προσπάθησαν και αλλοίωσαν το εκλογικό αποτέλεσμα της περασμένης Κυριακής.
Ο κ. Νανόπουλος εγγυόταν ο ίδιος προσωπικά σε πολίτες αλλά ακόμα και σε ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ της πόλης ότι «το νερό έχει πρόβλημα και είναι υπεύθυνο για την επιδημία γαστρεντερίτιδας».
Χρησιμοποιώντας ένα ανέντιμο και άθλιο ψέμα εν γνώσει του, όπως κάνει και με τους άνεργους της πόλης προσπάθησε να αναρριχηθεί στην δημοτική αρχή.
ΞΕΣΚΕΠΑΖΟΥΜΕ την άθλια σκευωρία που έστησαν εναντίον της δημοτικής αρχής της Κορίνθου.
ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ τους αδίστακτους και σκοτεινούς κύκλους που θέλουν να διοικήσουν την Κόρινθο.
Σήμερα το ΚΕΕΛΠΝΟ μαζί με κλιμάκιο του υπουργείου Υγείας και την διεύθυνση υγείας της περιφέρειας Πελοποννήσου κοινοποίησαν το επίσημο αποτέλεσμα των εργαστηριακών μικροβιολογικών ελέγχων που έκαναν σε 15 σημεία του δικτύου ύδρευσης της Κορίνθου την περασμένη Παρασκευή 16 Μαΐου 2014.
Τα δείγματα ελήφθησαν και από σπίτια ασθενών που νοσηλεύονταν με γαστρεντερίτιδα στο Νοσοκομείο της Κορίνθου.
ΟΛΑ τα δείγματα βρέθηκαν πεντακάθαρα από μικρόβια και το νερό της πόλης μας ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΗΣ ποιότητας.
Μόνο η λέξη ΑΙΣΧΟΣ μπορεί να συνοδεύσει την ενέργεια του κ. Νανόπουλου να τρομοκρατήσει με ψέματα και συκοφαντίες μία ολόκληρη κοινωνία.
Ήξερε από την πρώτη στιγμή ότι η γαστρεντερίτιδα ήταν ιογενής και δεν είχε καμία σχέση το νερό της Κορίνθου αλλά το απέκρυψε σκόπιμα.
Ο άνθρωπος που τρομοκράτησε μία πόλη ολόκληρη και ιδιαίτερα τα παιδιά δεν μπορεί να είναι ο άρχοντας της πόλης αυτής.
Τώρα οι Κορίνθιοι ξέρουν πως προσπάθησε να κλέψει την ψήφο τους και να τους στρέψει εναντίον του δημάρχου Κορινθίων.
Ο άνθρωπος που δεν δίστασε να στείλει στην ανεργία 150 εργαζόμενους Κορίνθιους, απολύοντας ακόμα και την ημέρα της πρωτομαγιάς.
Που δεν δίστασε να κοροϊδέψει τους εμπόρους της πόλης τάζοντας τους ψεύτικα κρουαζιερόπλοια και να παίζει απροκάλυπτα με τις άνεργες οικογένειες της πόλης δεν είχε κανένα δισταγμό να παίξει και με το νερό της Κορίνθου προκειμένου να εκλεγεί.
Ο κ. Νανόπουλος που ακόμα και την Κυριακή το βράδυ έλεγε ψέματα στους ψηφοφόρους του ότι ήταν 3 μονάδες μπροστά δεν έχει την ευθιξία να ζητήσει συγνώμη ούτε από τους Κορίνθιους ούτε φυσικά από τον δήμαρχο.
Ποτέ δεν θα περιμέναμε κάτι τέτοιο.
Προσπάθησε ακόμα και το ΚΕΕΛΠΝΟ να καθυστερήσει για να μην βγουν τα αποτελέσματα των ελέγχων αυτή την εβδομάδα, προκειμένου να συνεχίσει ενόψει της δεύτερης Κυριακής την αθλιότητα.
Δημόσια αναρωτιόμαστε πλέον ποια είναι η νέα σκευωρία που στήνει εναντίον μας αυτές τις ημέρες. Τι άλλο μας περιμένει από την Γκεμπελική ομάδα προπαγάνδας του;
Με μεθόδους που παραπέμπουν στο πιο βρώμικο και σκοτεινό παρελθόν της χώρας προσπαθεί να κλέψει την ψήφο των Κορινθίων.
Κύριε Νανόπουλε το ψέμα έχει κοντά ποδάρια και το ΚΕΕΛΠΝΟ σας αποκάλυψε μπροστά στους Κορίνθιους.
ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ

Προηγούμενο άρθροΘ. Βασιλακόπουλος: Η “Πελοπόννησος Πρώτα” παλεύει δημοσίως και όχι υπογείως…(video)
Επόμενο άρθροΛουτράκι:Σταυροί προτίμησης υποψηφίων δημοτικών συμβούλων συνδυασμού του Γ. Γκιώνη(σε 33 από τα 38 εκλογικά τμήματα)