Αρχική Χωρίς κατηγορία Βιάστηκε ο Β. Νανόπουλος να.. κάνει δηλώσεις και ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΞΑΝΑ !

Βιάστηκε ο Β. Νανόπουλος να.. κάνει δηλώσεις και ΕΚΤΕΘΗΚΕ ΞΑΝΑ !

Περιχαρακωμένος στο εκλογικό του κέντρο ο Υποψήφιος Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος, πλαισιωμένος από ανθρώπους που ήθελαν να πιστέψουν πως ο 1ος γύρος θα είναι δικός τους, οδηγήθηκε σε μια δήλωση η οποία τον εξέθεσε για ακόμα μια φορά. Μιλώντας σε ΜΜΕ και αποκλείοντας από αυτές τις δηλώσεις το super (τελικά ο Πρόεδρος έχει μέγιστο πρόβλημα με το κανάλι) δήλωσε:«Μέχρι αυτή τη στιγμή (01:00) ο συνδυασμός μας προηγείται με μία μονάδα της δημοτικής αρχής του Α. Πνευματικού. Θεωρώ ότι το τελικό αποτέλεσμα που θα καταγραφεί θα είναι μεγαλύτερο από μία μονάδα και θα τερματίσουμε πρώτοι στον πρώτο γύρο των εκλογών»
Το άσχημο για τον κύριο Νανόπουλο ο οποίος δεν κράτησε την πραγματική επιτυχία του να πλησιάσει τόσο κοντά στο Δήμαρχο Κορινθίων , ήταν πως κατελήφθη από αλαζονεία και δίχως να αναμένει τα αποτελέσματα του Υπουργείου Εσωτερικών προέβη σε δηλώσεις οι οποίες δεν εμπεριείχαν στο ελάχισςτο αληθινά στοιχεία. Βάσει των αποτελεσμάτων του Υπουργείου Εσωτερικών καμία στιγμή δεν υπήρξε προβάδισμα του ιδίου έναντι του Δημάρχου Κορινθίων, την διαφορά έδιναν τα δικά τους αποτελέσματα , εκείνα που κυκλοφορούσαν στο εκλογικό κέντρο της Συμμαχίας και στην δική τους ηλεκτρονική Εφημερίδα βλέπε Σφεντόνα.
Δεν υπήρξε ούτε ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ ούτε λογική, αλλά ούτε και σύνεση!
Ήταν τόσο μεγάλη η επιθυμία να υπάρξει επιτυχία που παρακάμφθηκαν τα επίσημα αποτελέσματα!
Λίγη υπομονή αν κάνατε κύριε Νανόπουλε!
Δηλώσατε πως ο πρώτος γύρος είναι δικός σας! ΕΚΤΕΘΗΚΑΤΕ! Ακόμα και η εφημερίδα σας του διαδικτύου αναγκάστηκε το πρωί να παραδεχτεί πως έστω και με μια μονάδα πρώτος έκοψε το νήμα του 1ου γύρου ο Αλέκος Πνευματικός! Με βαριά καρδιά θα γράφτηκε η ανάρτηση αλλά έπρεπε! Είχαν προηγηθεί βλέπετε τόσες όλη νύχτα που αμφισβητούσαν ακόμα και τα αποτελέσματα του ΥΠΕΣ!
Βέβαια είστε συνηθισμένος σε αυτό… στο να εκτίθεστε! Οι Κορίνθιοι ακόμα περιμένουν τα κρουαζιερόπλοια πριν από την κάλπη όπως την τελευταία φορά τάξατε! ΣΦΥΡΙΞΕ ΚΑΝΕΝΑ;

Η Δευτέρα ξημέρωσε με τον νυν Δήμαρχο να προηγείται με 1 και κάτι μονάδα από εσάς και με εσάς… μάλλον να έχετε μετανιώσει για την βραδινή σας δήλωση…
Δεν πειράζει! Ο σοφός λαός λέγει «πριν να ομιλούμε να βουτάμε τη γλώσσα στο μυαλό!»