Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Πρώην Δήμαρχος Στυμφαλίας Κώστας Λέγγας το “καλό χαρτί” για τον Τατούλη...

Ο Πρώην Δήμαρχος Στυμφαλίας Κώστας Λέγγας το “καλό χαρτί” για τον Τατούλη – Στα τάρταρα ο Λάκης!

Βλέποντας κανείς τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της σταυροδοσίας στην Κορινθία μπορεί να βγάλει πολύ σπουδαία συμπεράσματα αλλά και να δημιουργήσει ερωτήματα. Πρώτος στην λίστα λοιπόν είναι ο πρώην Δήμαρχος Στυμφαλίας και περιφερειακός σύμβουλος Πελοποννήσου στην 1η αιρετή περιφέρεια Κώστας Λέγγας. Συγκεντρώνει 3.720 σταυρούς με τον 2ο Ευριπίδη Γκιάτα να καταγράφει 3.506 σταυρούς.

Ο Κώστας Λέγγας είναι ένα πρόσωπο ιδιαιτέρως αγαπητό, υπήρξε ένας καλός Δήμαρχος για την περιοχή του, είναι ένας σημαντικός επιχειρηματίας για όλο το νομό Κορινθίας.

Την προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση είχε σταθεί στο πλευρό του Δημήτρη Δράκου, κάθισε στα έδρανα της μείζονος μειοψηφίας και ουκ ολίγες φορές τον είδαμε να προωθεί ζητήματα καίρια της Κορινθίας με δυνατή μάλιστα φωνή.

Αναγνωρίζοντας την ισχυρή προσωπικότητα και παρουσία ο νυν Περιφερειάρχης προχώρησε στην μεγάλη ως αποδεικνύεται μεταγραφή.
Ο Κώστας Λέγγας κατέβηκε σε αυτές τις εκλογές ως υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος με τον Πέτρο Τατούλη και αποδεικνύεται απο την σταυροδοσία ως το “ισχυρό του χαρτί” στην Κορινθία.

Οδηγεί την κούρσα των σταυρών, ένας σύμβουλος που ήρθε ως μεταγραφή απο άλλο συνδυασμό την ίδια ώρα που άλλα στελέχη της ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ που πολιτεύτηκαν και την προηγούμενη φορά με τον Πέτρο Τατούλη βρίσκονται αρκετά πίσω στην λίστα!

Μήπως αυτό θα πρέπει να ανησυχήσει και τους ίδιους αλλά και τον Πέτρο Τατούλη;
Η 6η θέση για τον θεματικό είναι αναμφίβολα άσχημη εξέλιξη έτσι δεν είναι;;;

tat-psifoi-kor2