Αρχική Χωρίς κατηγορία Δήμαρχο βγάζουν οι… πολίτες κύριε Γραμματικόπουλε!!!! (Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε)

Δήμαρχο βγάζουν οι… πολίτες κύριε Γραμματικόπουλε!!!! (Επειδή εμείς δεν ξεχνάμε)

Με σύνεση και όχι εν βρασμώ θα πρέπει να ομιλούν οι δημόσιοι άντρες! Να μην παρασύρονται και να μην προβαίνουν σε δηλώσεις οι οποίες έπειτα τους εκθέτουν… ειδικά όταν είναι βαρύγδουπες!
Ο λόγος για τον Υποψήφιο Δήμαρχο Ναυπλίου Χρήστο Γραμματικόπουλο ο οποίος “έσταξε χολή” στην κυριολεξία ενατίον του super, αντιδρώντας στην δημοσκόπηση που παρουσίασε ο σταθμός και αφορούσε το Δήμο Ναυπλίου.
Ο υποψήφιος Δήμαρχος εξέδωσε ανακοίνωση στην οποίαν επιτίθετο στο super με βαρύτατους χαρακτηρισμούς περι αντικειμενικότητας και δημοκρατικότητας. Επιτίθετο στους καλεσμένους δημοσιογράφους αμφισβητώντας ευθέως τα ποσοστά του ιδίου αλλά και του Δημήτρη Κωστούρου.

Μιλούσε για ανύπαρκτη παρουσία του στο κανάλι ψευδώς αλλά και για δημοσκοπήσεις που δεν βγάζουν Δήμαρχο.

Ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανακοίνωσή του τότε: “Κρατήστε τα νούμερα για την Κυριακή το βράδυ, στις 18 Μαΐου 2014, όταν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο θα έχει καταρρεύσει”

Σήμερα , 19η Μαίου σωτήριου έτους 2014, σας λέμε κύριε Γραμματικόπουλε ότι τα έχουμε κρατήσει τα νούμερα!!!

34% στην παράσταση νίκης ο Δημήτρης Κωστούρος, 19,5% ο Χρήστος Γραμματικόπουλος στην δημοσκόπηση της vprc

Να σας δώσουμε τώρα και τα επίσημα του Υπουργείου Εσωτερικών της 18ης Μαίου 2014;

Δήμος Ναυπλιέων
Ενημέρωση: Ενσωμάτωση:
19-05 12:21 65/65 100,00 %
Υποψήφιος % Εδρες
ΚΩΣΤΟΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΙΩΑΝΝΗ 52,13 20
ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 33,91 9
ΚΟΚΚΙΝΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΝΤΕΛΗΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 6,32 2
ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ 4,42 1
ΠΙΝΑΤΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΣΤΥΛΙΑΝΟΥ 3,23 1

Η διαφορά που έδωσε η κάλπη ήταν ακόμα πιο μεγάλη απο αυτήν που κατέγραψε η δημοσκόπηση! Η δημοσκόπηση έδινε 15,5 μονάδες διαφορά ΚΑΙ Η ΚΑΛΠΗ ΕΔΩΣΕ 19 σχεδόν μονάδες!

Σ ένα είχατε ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ κ. Γραμματικόπουλε! Η κάλπη βγάζει Δήμαρχο! Και η κάλπη έβγαλε!!!

όσο για την δήλωση σας μετά το αποτέλεσμα; Ναι συνετή όπως πολλά μέσα έγραψαν… Αυτήν την σύνεση θα έπρεπε όμως να την είχατε και προ της κάλπης, στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, στις αντιδράσεις σας… Ούτως ή άλλως τώρα, μετά παο μια τέτοια ήττα, δεν θα μπορούσατε να δηλώσετε και κάτι άλλο!

Γιατί τότε;;;; Τότε δηλώνατε “οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν.

Ψηφίζουν οι πολίτες που βλέπουν την ανεπάρκεια και την αδιαφάνεια της Δημοτικής Αρχής και ζητούν αλλαγή και μια Νέα Ελπίδα για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων.

Στον πανικό και στην προσπάθεια με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία, χρησιμοποιούν κάθε μέσο διαστροφής της πραγματικότητας.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας που καθημερινά μας πλησιάζουν και μας δίνουν τη στήριξή τους”