Αρχική Χωρίς κατηγορία Το super σε μια ακόμα εκλογική μάχη δηλώνει “παρών”

Το super σε μια ακόμα εκλογική μάχη δηλώνει “παρών”

Πιστό στο ενημερωτικό του ραντεβού, πιστό στην παράδοση που θέλει να καλύπτει έγκυρα και έγκαιρα την κάθε εκλογική μάχη, το super. Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του δίνουν την μάχη της ενημέρωσης για να φτάσει σε κάθε γωνιά της Πελοποννήσου η πληροφορία. Μπαίνει σε κάθε σπίτι, στέκεται για ακόμα μια φορά στο ύψος των περιστάσεων και μεταδίδει με κάθε δημοσιογραφική εγκυρότητα αποτελέσματα και συνεντεύξεις απο τους Πρωταγωνιστές.
Η εκλογική εκπομπή βγήκε στον αέρα λίγο μετά τις 19:00 και θα βρίσκεται κοντά στους τηλεθεατές που το εμπιστεύονται εώς και αργά μετά τα μεσάνυχτα.

Στο κεντρικό studio του super οι δημοσιογράφοι Θεοδόσης Κοντόζογλου και Χριστίνα Τσιορωτά, στα εκλογικά κέντρα της Κορίνθου μεταφέρει τον παλμό η Νεκταρία Γκιάτα, στο studio της Τρίπολης ο Τριαντάφυλλος Σωτηρόπουλος και στο studio της Αργολίδας η Σωτηρία Παπαδοπούλου.
Υποψήφιοι τιμούν με την παρουσία τους την εκπομπή, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως τίποτε απ όλα αυτά δεν θα ήταν εφικτό εάν δεν βρίσκοντας στις επάλξεις οι τεχνικοί του super.

Μείνετε μαζί μας όπως μένει το super Μαζί σας 20 χρόνια τώρα!