Αρχική Χωρίς κατηγορία Περιοδεία Π. Καλλίρη σε Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη

Περιοδεία Π. Καλλίρη σε Ξυλόκαστρο – Ευρωστίνη

Την Πέμπτη 15/5/2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» επισκέφτηκαν τις πρωινές ώρες τη Συκιά , το Ζεμενό και τα Καρυώτικα, όπου συζήτησαν με κατοίκους της περιοχής τα προβλήματα τους.
Το απόγευμα επισκέφτηκαν τη Μάννα, τη Ρίζα και το Παναρίτι. Στη συζήτηση με τους κατοίκους της περιοχής επικράτησε το θέμα της βελτίωσης των οδικών αξόνων της περιοχής. Είναι ανάγκη επιτακτική να έχουν όλα τα χωριά άρτιο οδικό δίκτυο και πρόσβαση πραγματική.
Επισκεπτόμενοι το Μελίσσι, συζήτησαν με τους κατοίκους της περιοχής το τεράστιο πρόβλημα της διάβρωσης των ακτών, καθώς και τις άμεσες παρεμβάσεις που χρειάζεται να γίνουν. Το πρόβλημα αυτό αποτελεί μία από τις βασικές προτεραιότητες του Αντιπεριφερειάρχη για το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Πρέπει άμεσα και ουσιαστικά να αντιμετωπιστεί.
Τέλος ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι επισκέφτηκαν το Καμάρι και ολοκλήρωσαν τη χθεσινή περιοδεία στο Ξυλόκαστρο, όπου πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον κ. Καλλίρη, ο οποίος ανέλυσε λεπτομερώς για το πρόγραμμα της “ΝΕΑΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ” και την προοπτική της νέας πενταετίας. Πρέπει να είναι η Κορινθία μας και η όλη περιοχή του Ξυλοκάστρου στο προσκήνιο και να έχει την θέση που της αξίζει. Με έργα και όχι με λόγια.