Αρχική Χωρίς κατηγορία Σε Πίσια, Περαχώρα, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους ο Πελοπίδας Καλλίρης

Σε Πίσια, Περαχώρα, Λουτράκι και Αγίους Θεοδώρους ο Πελοπίδας Καλλίρης

Την Τρίτη 13/5/2014 ο Υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας κ. Πελοπίδας Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του συνδυασμού «Νέα Πελοπόννησος» επισκέφτηκαν τα Πίσια, την Περαχώρα, τους Αγίους Θεοδώρους και το Λουτράκι.
Ο κ. Καλλίρης συνοδευόμενος από τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους συνάντησε κατοίκους των περιοχών αυτών και αντάλλαξε απόψεις σχετικά με προβλήματα που τους απασχολούν. Στους Αγίους Θεοδώρους ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης συζήτησε με πολίτες και συνάντησε τοπικούς επιχειρηματίες, όπου έκανε λόγο για τις δυνατότητες της περιοχής για ανάπτυξη τονίζοντας την στήριξη που χρειάζονται.
Στο Λουτράκι ο κ. Καλλίρης και οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι έγιναν δεκτοί από πλήθος κατοίκων της πόλης. Εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση φίλων και υποστηρικτών του συνδυασμού αποδεικνύοντας την ισχυρή εμπιστοσύνη που έχει και ο κ. Καλλίρης προσωπικά αλλά και όλοι οι υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι. Οι κάτοικοι του Λουτρακίου συζήτησαν με τον κ. Καλλίρη για τα προβλήματα που τους απασχολούν. Ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης αναφέρθηκε στην ολοκλήρωση του περιφερειακού δρόμου Λουτρακίου, καθώς και στο δρόμο Περαχώρα – Λίμνη Βουλιαγμένης. Επίσης έκανε λόγο για την βελτίωση της οδοποιίας Σχίνου – Αλεποχωρίου, καθώς και για την πρόσφατα δοθείσα έγκριση του Υπουργείου Πολιτισμού για προγραμματική συμφωνία για το μουσείο της Περαχώρας. Επίσης αναφέρθηκε για τον προαστιακό όπου ο σχεδιασμός είναι να φτάσει μέχρι το Λουτράκι.
Αναφέρθηκε ότι ξεκινούν οι εργασίες για το Νέο Λύκειο Λουτρακίου. Επισήμανε ότι το κυρίαρχο ζήτημα γι αυτόν και το συνδυασμό είναι η ανάδειξη του Ισθμού ως πύλη της Πελοποννήσου. Είναι ίσως το σημαντικότερο έργο για την περιοχή και την τουριστική προβολή της.
Ιδιαίτερα τονίστηκε από τον κ. Καλλίρη το γεγονός ότι η περιφέρεια Πελοποννήσου πρέπει να είναι αρωγός κάθε γωνιάς της Κορινθίας και ειδικά του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής. Μιας περιοχής που έχει ανάγκη πλέον από έργα και υποδομές. Δεν χρειάζονται μόνο λόγια πια, χρειάζονται αποφάσεις και έργα εδώ και τώρα.