Αρχική Χωρίς κατηγορία Αμέριστη στήριξη των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας στον Γιάννη Σμυρνιώτη

Αμέριστη στήριξη των κατοίκων της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας στον Γιάννη Σμυρνιώτη

Οι κάτοικοι της Δημοτικής Ενότητας Τεγέας και συγκεκριμένα των δημοτικών κοινοτήτων Μανθυρέα , Καμάρι , Κάνδαλος , Βουνό , Στρίγκου -Δεμίρι , Κερασίτσα , Αλέα, Επισκοπή Μαγούλα , Ρίζες , Γαρέα και Στάδιο , υποδέχτηκαν με ιδιαίτερα χαρά τον Γιάννη Σμυρνιώτη και τους υποψηφίους του συνδυασμού « Νέα Τρίπολη» εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους στον Γιάννη Σμυρνιώτη .

Στις συναντήσεις με τους κατοίκους των περιοχών ο Γιάννης Σμυρνιώτης ανέλυσε τους νέους στόχους αναφορικά με τις δημοτικές κοινότητες ενώ τόνισε πως και επί της νέας δημοτικής θητείας πρωταρχικός στόχος θα είναι η συνέχιση των έργων στα χωριά για περαιτέρω αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Οι κάτοικοι των περιοχών δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τον Γιάννη Σμυρνιώτη για τα έργα που υλοποίησε και θα υλοποιήσει στη Δημοτική Ενότητα Τεγέας.
Τα κυριότερα έργα στη Δημοτική Ενότητα Τεγέας είναι :
Υπογράφτηκε την Παρασκευή 9 Μαΐου το συμφωνητικό για την κατασκευή του έργου« Αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων και αμιαντοσωλήνων ύδρευσης στην Τ.Κ Σταδίου» , προϋπολογισμού 800.000 ευρώ και το έργο αφορά την αντικατάσταση εσωτερικών δικτύων από αμίαντο ,μήκους 9 χιλιομέτρων και θα εκτελεστεί σε προθεσμία 12 μηνών από την υπογραφή . Ο Γιάννης Σμυρνιώτης ικανοποιεί ένα ακόμη χρόνιο αίτημα της περιοχής και εξαιρετικά σημαντικό .

.
Πρόσφατα υπογράφτηκε το συμφωνητικό με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο για την παραχώρηση του χώρου του γηπέδου Τεγέας και μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα συντάχθηκε μελέτη από την Τεχνική υπηρεσία του Δήμου για την αναβάθμιση της Αθλητικής Εγκατάστασης , προϋπολογισμού περίπου 1.000.000 ευρώ. Πρόκειται για ένα έργο που αποτελεί χρόνιο αίτημα των κατοίκων ολόκληρης της δημοτικής Ενότητας Τεγέας.

Αντικατάσταση του εσωτερικού δικτύου ύδρευσης των τοπικών Κοινοτήτων Σταδίου και Ριζών, με προϋπολογισμό 1.700.000€.

Λύθηκε το πρόβλημα ύδρευσης σε Μανθυρέα και Κάνδαλο με την κατασκευή δικτύου ύδρευσης.

Λύθηκε το πρόβλημα τροφοδοσίας νερού σε όλα τα χωριά της Τεγέας, ειδικά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Δρομολογείται η ανάδειξη του μουσείου και του αρχαιολογικού χώρου της Αλέας με την ανάπλαση του περιβάλλοντος χώρου του μουσείου και του ναού.