Αρχική Χωρίς κατηγορία ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

ΠΟΛΙΤΙΚΟ… ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ

• Τον πολιτικό Αρχηγό που τον χαρακτήρισε «πολιτικά μεταλλαγμένο» , τον Αντώνη Σαμαρά , κατεγράφη να χειροκροτεί ο Πέτρος Τατούλης το Σάββατο από την Τρίπολη!
• Για τα… «μάτια του χρίσματος» ξέχασε ο νυν τον αφορισμό Σαμαρά το 2010 αλλά και τον σφιχτό εναγκαλισμό με τον τότε Πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου

SAMSUNG CSC
Μονάχα η νόσος … αλτσχάιμερ μπορεί να εξηγήσει τα όσα τραγελαφικά καταγράφονται στην Πελοπόννησο και στις σχέσεις του «ανεξάρτητου» Πέτρου Τατούλη με το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.
Το Σάββατο κατά την επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά στην Τρίπολη, ο Πέτρος Τατούλης έσπευσε να «πιάσει στασίδι» όπως λέει και ο λαός μας μπροστά – μπροστά ώστε να… φανεί η στήριξη στο κυβερνητικό έργο!
Ο φωτογραφικός φακός τον αποθανάτισε μάλιστα να χειροκροτεί στην διάρκεια της ομιλίας τον Αντώνη Σαμαρά, αν και βλέποντας κανείς το πρόσωπό του δεν θα έλεγε πως είναι και ιδιαίτερα χαρούμενος
Στο βωμό του.. χρίσματος η θυσία;
Για πολλούς ναι αφού ψιθυρίζεται στην Τρίπολη πως η παρουσία Σαμαρά σήμανε ουσιαστικά και την στήριξη στο έργο του Πέτρου Τατούλη! Μονόδρομος λοιπόν ήτο για τον Περιφερειάρχη και να σταθεί μπροστά – μπροστά και να χειροκροτήσει «ξεχνώντας» τις δηλώσεις Σαμαρά προ 3,5 ετών – στις άλλες αυτοδιοικητικές κάλπες ,σ εκείνες που είχε θέσει ως αντίπαλό του η ΝΔ τον Δημήτρη Δράκο- πως ο Αντώνης Σαμαράς είχε ερωτηθείς για τους δυο αντιπάλους και φυσικά την επιλογή της ΝΔ , χαρακτηρίσει το Δημήτρη Δράκο αποδεδειγμένα πετυχημένο αυτοδιοικητικό και τον Πέτρο Τατούλη «πολιτικά μεταλλαγμένο» Και «επίσημα εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ!»

Πολιτικό αλτσχάιμερ αγαπητέ Περιφερειάρχα χάριν στηρίξεως και χρισμάτων!! !
sam tat

Ιδία όμως είναι η νόσος που έχει «χτυπήσει» και τον Πρωθυπουργό ο οποίος επίσης «ξέχασε» τι δήλωσε το 2010 για τον Πέτρο Τατούλη ( πολιτικά μεταλλαγμένο τον είπε και επίσημα εκπρόσωπο του ΠΑΣΟΚ)!
Το 2014 , από την Τρίπολη, μίλησε για έργο πρωτοποριακόν που έχει παραχθεί από τον Πέτρο Τατούλη στην Πελοπόννησο!

Οι πολίτες αυτού του χειρίστου είδους ανεξαρτησία, δεν την επιτρέπουν! Οι Πελοποννήσιοι γνωρίζουν καλά ποιος πρεσβεύει και τι!
Ξέρουν καλά ποιοι είναι εκείνοι που το 2010 στέκονταν στις πρώτες θέσεις στην διάρκεια της ομιλίας του Πρωθυπουργού, τότε ήταν ο Γιωργάκης που στήριζε τον Πέτρο, και ξέρει καλά ποιοι είναι εκείνοι που στάθηκαν στην ίδιες θέσεις, σε μια ακόμα πρωθυπουργική ομιλία τι κι αν ο Πρωθυπουργός ήταν άλλος!

Κάποιοι ήταν και ίδιοι! Μπράβο στον Γιώργο το 2010, Μπράβο και στον Αντώνη το 2014!
Υποψήφιος Περιφερειάρχης; Ο ΙΔΙΟΣ . ο Πέτρος Τατούλης και στις δυο περιπτώσεις να χειροκροτεί για ένα ΧΡΙΣΜΑ!

Ο Πρότερος… βίος του Περιφερειάρχη!

Η τακτική ωστόσο είναι ιδία. Όπως και τώρα με τον Αντώνη Σαμαρά έτσι και τότε με τον Γιώργο Παπανδρέου. Ο Πέτρος Τατούλης πράττει αναλόγως με το πολιτικό του συμφέρον και τούτο αποδεικνύεται και από τα ίδια τα λεχθέντα της περιφερειακής αρχής, σε μια επίσκεψη Παπανδρέου στην Αργολίδα όντας τότε πρωθυπουργός. Θυμηθείτε τότε τι έγραφε το γραφείο τύπου σε δελτίο που έδωσε στην δημοσιότητα. «Πλήρη στήριξη του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη στην άσκηση των αρμοδιοτήτων του αλλά και στην διεκδίκηση περισσότερων παρείχε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου στην δευτερολογία του μιλώντας σε φορείς του νομού Αργολίδας, ενώ παράλληλα αποδέχθηκε και την πρόσκληση του να παραστεί σε Ειδική Συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου.»

Από την επίσκεψη Παπανδρέου στην Αργολίδα το 2011, τότε που… ο Π. Τατούλης «Αγκάλιαζε» το ΠΑΣΟΚ ένεκα στηρίξεως!
tat papandreoy

Ο Πέτρος Τατούλης , επιδιώκοντας την πολιτική του επιβίωση , αλλάζει πολιτικά στρατόπεδα είναι πασιφανές, τι και αν τώρα πρεσβεύει τυπικά το ανεξάρτητο. Το ζήτημα είναι οι ηγεσίες και τα στελέχη γιατί επιλέγουν να «χορεύουν» στον ρυθμό που ο νυν Περιφερειάρχης χτυπά!

Οι πολίτες πάντως , παρ ότι οι πολιτικοί δεν έχουν, διαθέτουν μνήμη και πολιτική κρίση και όλα τα παραπάνω θα τα ανταμείψουν αναλόγως την στιγμή που οι ίδιοι έχουν το δικαίωμα και την ευκαιρία να αποφασίσουν για την τύχη , το μέλλον και την αυριανή τους διοίκηση και διακυβέρνηση.

Ο Καιρός
Αραιές νεφώσεις βαθμιαία πυκνότερες με πιθανότητα τοπικών όμβρων τις θερμές ώρες της ημέρας στα βόρεια ορεινά τμήματα και υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες περιμένουμε την Τρίτη 13 Μαΐου 2014.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 26 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, 18 έως 30 βαθμούς στην Κεντρική και Νότια Ελλάδα, 13 έως 29 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, αλλά στην Ήπειρο δεν θα ξεπεράσει τους 23 βαθμούς, 18 έως 25 βαθμούς στις Κυκλάδες και έως τους 28 βαθμούς στην Κρήτη, 18 έως 25 βαθμούς στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.
Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά στο Βόρειο Αιγαίο από βορειοανατολικές διευθύνσεις μέτριοι 4-5 μποφόρ, όπου βαθμιαία θα στραφούν σε ανατολικούς-νοτιοανατολικούς και θα εξασθενήσουν, στο Κεντρικό και Ανατολικό Αιγαίο από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ, ενώ στο Νότιο Αιγαίο από δυτικές-νοτιοδυτικές μέτριοι 4-5 μποφόρ και στα νοτιοδυτικά ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 3-5 μποφόρ και στον Κορινθιακό από δυτικές διευθύνσεις έως ισχυροί 6 μποφόρ, με βαθμιαία εξασθένηση.
Αραιές νεφώσεις και αυξημένο το αίσθημα της ζέστης περιμένουμε την Τρίτη στην Αττική. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 30 βαθμούς Κελσίου, αλλά στα παραθαλάσσια η μέγιστη θα είναι 2-3 βαθμούς χαμηλότερη. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3-4 μποφόρ, όπου γρήγορα θα στραφούν σε νότιους και θα εξασθενήσουν.
Αραιές νεφώσεις κατά διαστήματα πυκνότερες περιμένουμε την Τρίτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν αρχικά από μεταβλητές διευθύνσεις ασθενείς, οι οποίοι βαθμιαία θα στραφούν σε νοτιοανατολικούς μέτριους 4-5 μποφόρ.