Αρχική Ν. Αργολίδος Κατασχέθηκαν 931 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι σε έλεγχο της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση...

Κατασχέθηκαν 931 κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι σε έλεγχο της Αστυνομίας για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου

Στοχευμένοι αστυνομικοί έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου και της παράνομης μετανάστευσης. Συνελήφθησαν συνολικά είκοσι ένα (21) άτομα και βεβαιώθηκαν πέντε (5) παραβάσεις. Κατασχέθηκαν -931- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι. Οι Αστυνομικές Υπηρεσίες της Περιφέρειας Πελοποννήσου, πραγματοποίησαν στοχευμένους ελέγχους σε διάφορες περιοχές της Πελοποννήσου, στο πλαίσιο ειδικού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση του παράνομου υπαίθριου εμπορίου, καθώς και για τον έλεγχο και την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης. Στο πλαίσιο αυτών των ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν τις προηγούμενες ημέρες, ελέγχθησαν εκατόν ενενήντα εννέα (199) άτομα, προσήχθησαν πενήντα τρία (53), ενώ συνελήφθησαν είκοσι ένα (21) άτομα.
Πιο αναλυτικά συνελήφθησαν:
Τρεις (3) αλλοδαποί, για κατοχή κλεψίτυπων ψηφιακών δίσκων.
Δεκαοκτώ (18) αλλοδαποί, οι οποίοι διέμεναν παράνομα στη χώρα και σε βάρος τους θα κινηθεί η διοικητική διαδικασία επιστροφής τους .
Επιπλέον, βεβαιώθηκαν πέντε (5) παραβάσεις σχετικές με το παράνομο υπαίθριο εμπόριο, ενώ κατασχέθηκαν -931- κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι ( CD ’ s & DVD ’ s ), που δεν έφεραν την ενδεικτική ταινία γνησιότητας.
Οι συλληφθέντες με τις σχηματισθείσες σε βάρος τους δικογραφίες οδηγήθηκαν στις αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές.
Οι στοχευμένες αυτές δράσεις θα συνεχιστούν με αμείωτη ένταση και ενδιαφέρον, σε όλες τις περιοχές της Περιφέρειας Πελοποννήσου, με σκοπό την αντιμετώπιση της παραβατικότητας και την εδραίωση του αισθήματος ασφάλειας και ευνομίας στους πολίτες.