Αρχική Ν. Κορινθίας Επίσκεψη Αλέξανδρου Πνευματικού στη Μπαθαρίστρα και στην Αγία Άννα. Πλήθος κόσμου τον...

Επίσκεψη Αλέξανδρου Πνευματικού στη Μπαθαρίστρα και στην Αγία Άννα. Πλήθος κόσμου τον υποδέχτηκε

Επίσκεψη στη περιοχή της Μπαθαρίστρας και στην Αγία Άννα στην Κόρινθο πραγματοποίησε ο Δήμαρχος Αλέξανδρος Πνευματικός το απόγευμα της Δευτέρας 12 Μαΐου του 2014.

Η παρουσία του κόσμου επιβεβαίωσε άλλη μια φορά την δυναμική που έχει αναπτύξει ο συνδυασμός της νίκης «ΚΟΡΙΝΘΟΣ ΠΟΡΕΙΑ ΕΥΘΥΝΗΣ», αφού το πρόγραμμα της, κάλυψε όχι μόνο τις απατήσεις και τις ανάγκες των συμπολιτών μας, αλλά ολοκλήρωσε έργα για τα οποία δεν είχε δεσμευτεί προεκλογικά.

Ειδικότερα για την Μπαθαρίστρα και την Αγία Άννα, ανέφερε ότι θεωρούνται αναπτυσσόμενες περιοχές οι οποίες μελλοντικά θα φιλοξενήσουν περισσότερους κατοίκους. Γι’ αυτό τον λόγο ολοκλήρωσε η Δημοτική Αρχή το Γενικό Πολεοδομικό με τα όποια προβλήματα, διανοίγει νέους δρόμους, προγραμματίζει ασφαλτοστρώσεις και δρομολογεί την κατασκευή και λειτουργία βρεφονηπιακού σταθμού στα «Γιανακοπουλέικα».

Γι’ αυτό τον λόγο χαρακτηρίζεται ο Αλέξανδρος Πνευματικός ως ο Δήμαρχος της «υπέρβασης», ένας αποτελεσματικός αυτοδιοικητικός που άλλαξε την εικόνα της Κορίνθου και όλου του Δήμου μας. Τόλμησε και αξιοποίησε το παραλιακό μέτωπο του Αγίου Νικολάου, ενάντια στις προθέσεις και τα σχέδια του κατεστημένου. Τα έβαλε με την κυβέρνηση όταν αυτή αποφάσισε να μετατρέψει, ερήμην του Δήμου Κορινθίων, το στρατόπεδο της πόλης μας σε κέντρο κράτησης μεταναστών. Για να προστατέψει τα συμφέροντα του Δήμου απεχώρησε ακόμα και από το ίδιο το ΠΑΣΟΚ, όταν κάποιοι άλλοι υποψήφιοι Δήμαρχοι, μένοντας πιστοί στο κόμμα τους, προωθούν πολιτικά και επιχειρηματικά συμφέροντα, που αντιμάχονται τη πρόοδο του Δήμου Κορινθίων.