Αρχική Χωρίς κατηγορία Ο Οδυσσέας Βουδούρης στην τοξική βόμβα στα Δίδυμα

Ο Οδυσσέας Βουδούρης στην τοξική βόμβα στα Δίδυμα

Άλλο ένα έργο… Τατούλη και συγκεκριμένα την τοξική βόμβα που βρίσκεται στην καρδιά της Αργολίδας επισκέφθηκε σήμερα το πρωί αντιπροσωπεία του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα».
Πρόκειται για το εγκαταλειμμένο εδώ και ενάμιση χρόνο εργοστάσιο δεματοποίησης απορριμμάτων που βρίσκεται κοντά στο χωριό Δίδυμα.
Ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου Οδυσσέας Βουδούρης τόνισε πως η εγκατάλειψη του δεματοποιητή αποτελεί άλλη μια «τρανή απόδειξη της παντελούς έλλειψης οποιουδήποτε σχεδιασμού και με αυτό τον τρόπο η απερχόμενη διοίκηση εκβιάζει ώστε να υιοθετηθεί η σκανδαλώδης σύμβαση με την ΤΕΡΝΑ».
Στη περιοδεία τον κ. Βουδούρη συνόδευαν ο Γιώργος Γαβρήλος υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Γούτος, Γιάννης Σαρρής, Νίκος Παππάς, Ιουλία Γεωργιοπούλου, Μαρκέλα Μπίμπα και ο βουλευτής Αργολίδας του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Δημήτρης Κοδέλας.
Η αντιπροσωπία της περιφερειακής παράταξης «Πελοπόννησος Τώρα» το απόγευμα της ίδιας μέρας συναντήθηκε με υποψήφιους δημάρχους του Δήμου Ερμιονίδας τόσο στο Κρανίδι όσο και στην Ερμιόνη.

kranidi3

kranidi7