Αρχική Ν. Αργολίδος Μείζον «θέμα Τατούλη» με ημερομηνία λήξης

Μείζον «θέμα Τατούλη» με ημερομηνία λήξης

Πέρα και από τις πολιτικές αντιπαραθέσεις:

Ο απερχόμενος Περιφερειάρχης πολιτεύεται ως ο καλύτερος εντολοδόχος της τρόικας στην Ελλάδα, με γνώμονα ακραίες νεοφιλελεύθερες ιδεοληψίες, ως ο πιο πιστός φίλος του κ. Φούχτελ και ως το «μακρύ χέρι» στην Πελοπόννησο της καταστροφικής κυβερνητικής πολιτικής.

Εκτός όμως απ’ αυτά, πέρα ακόμα και από όποιες πολιτικές αντιπαραθέσεις, προκύπτει σήμερα ένα ειδικό και μείζον «θέμα Τατούλη».

Ο κ. Τατούλης είναι ο μοναδικός Περιφερειάρχης στην Ελλάδα, που προκλητικά μετέτρεψε την Περιφέρεια σε οικογενειακή υπόθεση, φροντίζοντας επιμελώς για τα επιχειρηματικά συμφέροντα των παιδιών του, του αδελφού του και ενός στενού κύκλου ημέτερων.

Ο κ. Τατούλης όμως δεν παραβιάζει μόνο τους στοιχειώδεις κανόνες της πολιτικής ηθικής. Παραβιάζει και τη νομιμότητα. Κατά ξεκάθαρη και αυταπόδεικτη παράβαση του νόμου 3852 για την Αυτοδιοίκηση, συγκεκριμένα των άρθρων 159 και 180, υπογράφει αναθέσεις και πληρωμές προς τις επιχειρήσεις της οικογένειας Τατούλη. Όταν αυτά τα θέματα αποκαλύπτονται, τόσο από τους πρώην συνεργάτες του, όσο και από τα ΜΜΕ, ο απερχόμενος Περιφερειάρχης κρύβεται, φυγομαχεί μπροστά στο δημόσιο διάλογο και «οχυρώνεται» πίσω από αυτάρεσκους μονολόγους.

Πρόκειται για ένα μοναδικό μείγμα αυταρχισμού και πολιτικής δειλίας. Καλούμε τους πολίτες της Πελοποννήσου να θέσουν, σε αυτή την μοναδική περίπτωση, ημερομηνία λήξης στις 18η Μαΐου.

Οδυσσέας Βουδούρης

Υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου με το συνδυασμό «Πελοπόννησος Πρώτα»

Προηγούμενο άρθροΚώστας Καραπαυλής – Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος στη Δ.Ε. Ναυπλίου με την “Άλλη Πρόταση” (video)
Επόμενο άρθροΣτο γενικό νοσοκομείο Μολάων γίνονται δωρεάν εξετάσεις