Αρχική Ν. Αργολίδος Εκδήλωση για τους ετεροδημότες της Αττικής από την “Πελοπόννησος Πρώτα”

Εκδήλωση για τους ετεροδημότες της Αττικής από την “Πελοπόννησος Πρώτα”

H «Πελοπόννησος Πρώτα» θα νικήσει στις εκλογές, θα ανατρέψει το Σύστημα Τατούλη-Φούχτελ και θα γυρίσει σελίδα στην ιστορία της Πελοποννήσου.

Αυτό ήταν το μήνυμα του υποψήφιου περιφερειάρχη Πελοποννήσου, Οδυσσέα Βουδούρη, και του διευθυντή του πολιτικού γραφείου του πρόεδρου του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξη Τσίπρα, Νίκου Παππά, προς τους Πελοποννήσιους που ζουν στην Αττική στην εκδήλωση του συνδυασμού «Πελοπόννησος Πρώτα» που πραγματοποιήθηκε χθες στην Αθήνα.

Ο Οδυσσέας Βουδούρης ανέλυσε τους βασικούς άξονες του προγράμματος και κάλεσε τους πολίτες να ψηφίσουν πολιτικά «διότι βρισκόμαστε μπροστά σε μια ιστορική καμπή για τη χώρα. Το διακύβευμα αυτής της αναμέτρησης είναι καθαρά πολιτικό. Η αλλαγή σελίδας στην Πελοπόννησο θα δώσει το σήμα για την συνολική ανατροπή μιας κυβέρνησης που έχει διαλύσει τη χώρα στο όνομα του πιο ακραίου νεοφιλελευθερισμού. Μετατρέπουμε την οργή μας σε ψήφο ανατροπής και μπροστά στην κάλπη βάζουμε Πρώτα τη Ζωή μας».

«Ο Αντώνης Σαμαράς το 2010 έλεγε τον Π. Τατούλη μεταλλαγμένο πολιτικό. Σήμερα τον στηρίζει, όχι γιατί άλλαξε ο Τατούλης, αλλά γιατί μεταλλάχθηκε και ο Σαμαράς και συναντήθηκαν οι δυο μεταλλαγμένοι. Η ψήφος σας λοιπόν σε αυτές τις εκλογές θα ανατρέψει την μεταλλαγμένη πολιτική και αυτούς που την εκφράζουν» τόνισε ο Νίκος Παππάς.

Το παρόν στη εκδήλωση έδωσαν οι βουλευτές του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. Αλέξης Μητρόπουλος και Παναγιώτης Κουρουμπλής και οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Νικήτας Κανάκης και Άλκηστις Τσουλάκου.

Ο Νικήτας Κανάκης μίλησε για την πολυετή πορεία του Οδυσσέα Βουδούρη στο ανθρωπιστικό κίνημα «εκεί που συναντήθηκαν εδώ και χρόνια οι δρόμοι μας. Σήμερα συναντώνται στον κοινό αγώνα με τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. για να ανακοπεί η καταστροφή της χώρας».

Στις ιδιαιτερότητες του κάθε νομού και στη σημασία της κινητοποίησης όλων των Πελοποννήσιων για την ανατροπή του Συστήματος Τατούλη-Φούχτελ αναφέρθηκαν στους χαιρετισμούς τους οι υποψήφιοι αντιπεριφερειάρχες Αρκαδίας Τάκης Γατσόπουλος, Κορινθίας Φάνης Κουρεμπές, Λακωνίας Σταύρος Χρυσαδάκος και Μεσσηνίας Νίκος Πατσαρίνος.